Skip to content

Soarta absolventilor promotiei 2011

Featured Replies

In cel mai rau caz se va aminti de noi cand va termina promotia actuala de la Campina ! Mergand in ritmul acesta , protestul este inevitabil !

• Replies 3.2k
  • Views 391.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• gonzales888
    gonzales888

adica intai incadreaza politistii si apoi pompierii? ))).....TOTI O DATA colegu.....tot MAI....daca tu consideri ca un coleg de'al tau de la pompieri nu are voie sa intre pe forumul asta sa citeasca s

• Nu v-ati saturat sa tot mancati rahat p'aci...n-aveti ce face cu timpul vostru decat sa dati publice visele voastre...daca nu e ceva negru pe alb nu va mai bagati in seama ca aveti voi surse..aveti pe

• bulibashaaaaaaaaaa unde e calendarul????? te-au dat aia afara in suturi si tu vii sa ne spui ca e calendarul facut? :ner:

Posted Images

ce protest vreti voi? nu o sa facem protest niciodata!!! prea multe idei si niciuna pusa in practica... asa e romanul "eu vin cu ideea si voi faceti restul" ramaneti cu speranta in ceea ce priveste avansarea pt ca ea e cea mai curva... toata lumea traieste cu ea!!!

Io nu...La mine-n sat nici speranta nu ajunge...

Speranta ne inseala in fiecare zi,dar nu putem trai fara ea...

Observ ca sunt unele persoane care contesta orice idee..eu unul astept pana pe 8 martie ca am ceva treaba pana atunci si daca nu o sa fie ceva negru pe alb cu privire la incadrarea noastra, personal ma duc in audienta la ministru k e vorba de viitorul meu de care lor putin le pasa..e si tara mea si am si eu drepturi nu doar obligatii..

il doare in c.. pe ministru ca noi stam acasa pe banii parintilor

poate asta ii un fel de-a zice sa ne cautam altceva ca de noi nu mai au nevoie.Si cred ca asta o sa si fac

Maine e bilantul Politiei Romane.

uite ca a fost ... iar eu nu am auzit nimic despre noi......ministrul a spus ca prioritatile sale sunt "atragerea de fonduri europene, combaterea evaziunii fiscale şi lupta împotriva consumului de droguri şi a substanţelor psihotrope"

reiau o idee mai veche din decembrie. sa ne organizam frumos prin intermediul sefilor de clasa si sa mergem frumos la bucuresti, sau pe judete. dar va spun sincer, ca am mai vb cu colegi de judet despre un eventual protest la buc si multi au zis ca nu au bani ca e greu ca nu se va face nimic. deci suntem foarte putini cu sange in instalatie cum a zis raposatul domn ministru, si daia ne aflam aici in haznaua asta. ma refer la genul de colegi care pupa in fund un prof pt un 7. deci eu zic ca fara un eventual protest nu facem nimic, desi multi pe la judet zic ca acum in martie fata purceaua si la noi.ramane sa iesim in strada sau pe strada

TOTAL de acord cu tine. Da' tu nu vezi ca n-ai cu cine?...suntem toti niste prosti care stam numa' si asteptam sa faca altii ceva pt noi. Fratilor, nimeni n-o sa faca nimic, daca noi nu facem ceva!! Asa ca ori mai stam pe tusa inca mult si bine...ori chiar mergem la un protest si le aratam ca macar noua ne pasa de soarta noastra. Caci pe ei ii doare fix la 11 metri in fata de tot ce inseamna "soarta absolventilor promotiei 2011"

cum sa fii de acord cu mine cand mai inainte ai spus asta?

Si multe trasnete din ceruri...peste toti cei care isi bat joc de noi...de aproape 9 luni de zile incoace!!!!!! Asa sa le ajute Dumnezeu!!!!!!!!!!!

Sincer Pathfinder...tu nu pricepi nimic. Si te mai intrebi de ce-ti dau oamenii minusuri. Las-o balta!!

Asa e el..mereu intr-o disputa,gica contra.

ce pretentii sa ai de la cineva care se adreseaza ministerului prin "multe trasnete din ceruri"....nu mai zic nimic.....

Chiar ar fi indicat sa nu mai zici NIMIC!

pathfinder esti din bucuresti?e perfect daca da.de ce nu iei legatura cu colegii nostri care stau pe acolo pe langa tine si sa va duceti frumusel in audienta la nea ministru.ti-as fi recunoscutor toata viata si nu doar eu.ai avut curajul sa suni la igpr de ce sa nu mergi mai departe daca totusi e atat de aproape de tine..eu stau la 500 km distanta. Voi ,cei din capitala sau din imprejurimi, puteti misca ceva mult mai repede decat cei din restul tarii.si asa avem nevoie de o persoana desemnata care sa vorbeasca in numele nostru.din punctul meu de vedere,nu are cum sa fie cineva din celalalt capat al tarii.Te numim pe tine ,sau nu neaparat pe tine ci alt coleg care sta in Bucuresti sa vorbeasca in numele nostru,oricum am observat ca nu putem sa ne strangem toti,macar ne desemnam un "lider" care sa ne spuna necazurile..

Edited by sheriffu

Ti'ai gasit..pathfinder un lider?pe baza lui ne incadreaza astia la anu :ner: ..trebuie cineva cu, curaj si motivatie.

hai sa dam dovada de maturitate si sa vorbim civilizat, vinovatia e impartita si cade pe umerii tutora in egala masura, sa ne consultam si sa gasim acea solutie care ne scoate din aceasta situatie caci cu siguranta creier este .

Oricum nu ma deplasez de la caldura pt nimeni....stati linistiti

si chiar credeti ca ma primeste pe mn ministrul in audienta...? hai sa fim seriosi..si ce-mi spune? ce-a spus si la tv

daca vreti protest...da....atunci vin..si nu o sa vin singur...

p.s. @ damon...du-te ma tu..desteptule

Edited by Pathfinder

oricum de 9 luni de zile de cand stam cu acest stres psihicul e de legiunea straina.

Evaluarea psihologica la admitere a fost o abureala. Daca nu o luam razna pana apuca astia sa ne incadreze putem spune ca am dat psihologice cat pt toata viata... parca am cere salarii de o mie de euro mm lor

O sa incadreze in toamna ca sa mai strangem frunzele :))

cine e din Galati?

macar cei din capitala pot obtine autorizatia pt protest.haideti fratilor sa ne organizam. mai intai obtinem autorizatia si apoi mergem. cine are cunostinte printre cei de la jandarmi sau care mai sunt in aceeiasi oala sa-i anunte de intentiile noastre. poate facem ceva. ce parere aveti?

nu e nimeni, ok.

grugher ai zis ca pe 8 martie te duci la Bucuresti! La ora 9:30 eu ma voi prezenta sa intreb cand vom fi incadrati si ii rog respectuos sa-mi dea o data altfel nu plec...Nu garantez ca voi putea sa dorm pe trepte pana imi vor spune ceva dar vor avea un "oaspete" in fiecare zi cu aceeasi intrebare! Si bataia de joc trebuie sa aiba o limita.

PS: la sediul MAI mai precis

Edited by Liverpool

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Account

Navigation

Search

Search

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.