Skip to content

Soarta absolventilor promotiei 2011

Featured Replies

• Replies 3.2k
  • Views 391.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• gonzales888
    gonzales888

adica intai incadreaza politistii si apoi pompierii? ))).....TOTI O DATA colegu.....tot MAI....daca tu consideri ca un coleg de'al tau de la pompieri nu are voie sa intre pe forumul asta sa citeasca s

• Nu v-ati saturat sa tot mancati rahat p'aci...n-aveti ce face cu timpul vostru decat sa dati publice visele voastre...daca nu e ceva negru pe alb nu va mai bagati in seama ca aveti voi surse..aveti pe

• bulibashaaaaaaaaaa unde e calendarul????? te-au dat aia afara in suturi si tu vii sa ne spui ca e calendarul facut? :ner:

Posted Images

frumos caine;)

ms pt -

Ti-a dat basescu minusul

1:30-1:50 la secventa aia ma refer.

Doamne ce diferente de conditii.....la Campina nu sunt asa camere nici la hotelul de la intrare:)))

Da am avut niste conditii excelente. :beer:

Hotel frate!!!

Mie imi place cand zice colegul nostru ''un loc de munca la stat'' .Super frate. Stam de nu ne vedem,pe tusa. :ner: :ner:

Conditii da,dar scoala nicidecum,pregatire nu prea iar notele umflate

Edited by Tiesto

Filmuletul de mai sus este din perioada generatiei mele, promotia 2011. Au fost filmati colegii din clasa 206 (306,406?), cu dirigintele lor, Domnul Fronea, si comisarul Moldovan, ambii oameni de milioane. Dar.. de ce nu vin acum sa ne filmeze, cand murim de foame?

Remy stiu cand s-a filmat, eram acolo, de aia l-am postat.

Oare vom primi si noi acele solde restante acum de sarbatori?

• Membru
388447_313155538718624_100000725411287_1021250_1117356642_n.jpg

Cadou de Mos ''Gerila". :ner:

oare nu-i facuta in photoshop?=))

Sa speram ca nu si ca vom primi acei bani.

Sa le cereti si dobanda! :doh: Ca s-au folosit de bani.

Inca nu au venit banii. Trebuia sa scrie in raspunsul ala si data scadenta a dobanzii care intra in burtile lu tomescu si manea, ca sa stim si noi cand [cenzurat] ii primim

Edited by Cristi
Te rog sa pastrezi limitele bunului-simt.

o fi alta pacaleala cu solda?:)))

Cel mai probabil, da.

• Membru

Le-aş face eu o încadrare juridică, cu toată "poezia" de la contravenţional. Să vadă ei atunci conceptul de operativitate.

Acelasi raspuns am primit si eu..deci nu e facuta in photoshop..am primit mailul ieri la ora 15:00 de la scoala.post-888-0-34038200-1324421289_thumb.jpg

s-au bagat banii azi.....calmati-va.....in 6 luni 240 de lei.....:| trist...dar asta-i tara in care traim si pe care ati votat-o

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Account

Navigation

Search

Search

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.