Jump to content
POLITISTI.ro

Pareri cauciucuri de iarna

mihai770

Recommended Posts

• Membru

Cica trebuie sa ne dotam masinile cu gume de iarna...

Dar de care si de unde?

Dupa cateva ore de cautari, m-am oprit la BF Goodrich Winter G; pentru ca sunt relativ ieftine si bune(asa spune lumea).

Pe masina am deja montate niste Kumho KW23 care au fost extraordinare...dar si-au trait viata :(

Un site unde sunt comparate diverse tipuri si marci de cauciucuri: http://www.testcauciucuri.com; nu stiu daca are legatura cu ADAC-ul german...dar pare de incredere.

Un site cu preturi f. bune si se poate plati in 10 rate cu Card Avantaj este: http://www.vanzarianvelope.ro

Asa ca asteptam pareri si aici...

Edited by mihai770
  • Moderator

Eu mi-am luat anul trecut tot de pe net. Dar nu mai îmi amintesc de pe ce website am făcut comanda, ştiu că le-am primit foarte repede, prin curier.

Toată distracţia a fost de 1380 lei, pret/buc inclusiv TVA =345 lei

Aşa ceva mi-am luat eu:

Firestone WH2Evo - 205/55/16/91T

36958o9h9rjj0o.gif

• Membru

Iti recomand cu caldura Master Steel Winter + .

Am dat anul trecut 240 lei/bucata si sincer sa fiu m-am bagat cu ele peste tot si nu m-au lasat niciodata la greu.

Sunt tare multumit si am recomandat si prietenilor acest model.

Anvelope-MASTER-STEEL-WINTER-PLUS-1352_mare.jpg

• Moderator

Ce dimensiuni au anvelopele tale? Cred ca nu sunt aceleasi cu ale lui Catalin, la banii astia... Si daca sunt, imi pun un semn de intrebare cu privire la calitate, fiindca anvelopa trebuie sa si reziste in timp la diverse socuri (nu vrea nimeni o anvelopa cu galme), la uzura (am vazut anvelope din care se desprindeau bucati ca dintr-o radiera scolara), etc.

eu am luat Debica Navigator, M+S, cu toate 4 pictogramele vietii ( soare, ploaie, zapada, noroi). au costat 160 ron . bucata cu tot cu demontat / montat / echilibrat

pana acum ma simt multumit "despre" ele..

danpin, nu faceam nici o referire la anvelopele lui Catalin... asta a fost tot ce am gasit pe piata in timp util si la pret rezonabil pe 12... :ner:

un sef de la mine si'a adus continental all season din state ca nu gasea la bani intregi la minte in romanica... dimensiuni pt toyota avalon. habar n'am care is alea... dimensiunile zic...

• Moderator

Prin noiembrie 2008 eu am ales Dunlop SP Winter Sport M3 - dimensiunea 195/65 R15.

Pretul a fost de 220 ron/buc.

Inca sunt in stare buna, le pun si iarna asta pe masina.

• 1 month later...
  • Moderator

Iarna, orice anvelopa de iarna este mai buna decat alta de vara, cu conditia sa aiba profilul mai mare de 5 mm (adica sa nu fie f. uzata).

sa nu uitam intretinerea si depozitarea anvelopelor.

eu personal recomand depozitarea acestora intr-un spatiu racoros, intunecat iar anvelopele sa fie tratate cu un dressing special.

un produs care se gaseste in magazinele mari si pe care il recomand ca fiind exceptional calitate/pret Turtle Wax Tyre Dressing.

(inainte de aplicarea produsului, anvelopa sa fie degresata, curatata foarte bine si uscata.

11111tc.jpg

222222222f.jpg