Jump to content
POLITISTI.ro

Mandate puse în aplicare de poliţişti


NewsBot

Recommended Posts

Mandate puse în aplicare de poliţişti, în ultimele 24 de ore
 
I.P.J. BUZĂU – Posesor al unui mandat european de arestare, depistat de poliţişti.Luni dimineaţă, în urma schimbului de date şi informaţii prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul C.C.P.I. – I.G.P.R., poliţiştii Compartimentului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Buzău, cu sprijinul Serviciului de Intervenţie Rapidă, au depistat un bărbat de 32 de ani, din Buzău, urmărit internaţional.
 
Pe numele acestuia, autorităţile judiciare italiene au emis mandat european de arestare, pentru comiterea infracţiunii de exploatarea prostituţiei.
 
Buzoianul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti, care a dispus reţinerea acestuia, ulterior Curtea de Apel Ploieşti dispunând arestarea preventivă, în vederea extrădării.
 
* * *
 
I.P.J. ARAD - Urmărit naţional, prins de poliţişti.
 
Poliţiştii de la Poliţia oraşului Ineu au depistat un tânăr de 24 de ani, din judeţul Bacău, urmărit naţional. Pe numele acestuia instanţa de judecată a emis mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, având de ispăşit o condamnare de 2 ani şi 6 luni, pentru comiterea infracţiunii de furt. 
Băcăuanul a fost încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Arad.
 
* * *
 
I.P.J. BACĂU - Posesor de mandat din judeţul Harghita, depistat de poliţiştii băcăuani.
 
La data de 10 octombrie a.c., agenţii de poliţie din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Brusturoasa l-au depistat, pe raza comunei Palanca, pe Gheorghe T., din judeţul Harghita, care poseda mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Miercurea Ciuc.
 
Gheorghe T. avea de executat o pedeapsă privativă de libertate de 6 luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectarea hotărârilor judecătoreşti.
Cel în cauză a fost încarcerat în Penitenciarul Bacău. 
 
* * *
 
I.P.J. CĂLĂRAŞI - Condamnat pentru infracţiuni la regimul circulaţiei, depistat de poliţişti şi încarcerat în penitenciar.
 
Poliţiştii de investigaţii criminale din Olteniţa şi Călăraşi l-au depistat ieri, 10 octombrie, pe raza municipiului Olteniţa, pe B. Marin, de 42 de ani, din localitate, condamnat la 6 luni de închisoare pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul circulaţiei.
Acesta a fost încarcerat în Penitenciarul Slobozia pentru executarea pedepsei.
 
* * *
 
I.P.J. CLUJ - Mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pus în aplicare de poliţiştii clujeni. 
 
Ieri, 10 octombrie a.c., poliţiştii Serviciul de Investigaţii Criminale l-au depistat pe C. Toader, de 65 de ani, din Cluj-Napoca, pe numele căruia instanţa de judecată a emis mandat de executare a pedepsei închisorii de doi ani, pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă. 
Bărbatul a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Cluj şi ulterior a fost transferat la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Gherla. 
 
* * *
 
I.P.J. GALAŢI - Urmărit depistat de poliţiştii din Lieşti.
 
La data de 10 octombrie a.c., agenţii de poliţie din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Lieşti l-au depistat pe B. Ticu, de 34 de ani, din aceeaşi localitate, pe numele căruia Judecătoria Lieşti a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 3 ani şi 8 luni, pentru săvârşirea infracţiunii de furt.
Bărbatul a fost încarcerat pentru executarea pedepsei în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi.
 
* * *
 
I.P.J. HUNEDOARA - Doi bărbaţi, condamnaţi de instanţă la executarea pedepsei cu închisoarea, au fost identificaţi de poliţiştii hunedoreni şi depuşi în penitenciar.
 
În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Şoimuş l-au identificat pe Jenel L., de 22 de ani, din comuna Şoimuş, pe numele căruia s-a emis mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, bărbatul fiind condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani şi 6 luni pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.
 
Tot în cursul zilei de ieri, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Şoimuş l-au identificat şi depus în Penitenciarul Bârcea Mare pe Dumitru T., de 64 de ani, din comuna Băiţa, pe numele căruia era emis mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de 1 an şi 4 luni pentru săvârşirea infracţiunii de tăiere ilegală de arbori.
 
* * *
 
I.P.J. ILFOV - Mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pus în executare de poliţiştii din Otopeni.
 
Poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Otopeni l-au depistat, ieri, pe raza localităţii ilfovene Tunari, pe H.A., de 19 ani, împotriva căruia Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti a emis, la data de 23 septembrie a.c., un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pe o perioada de 2 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. 
Tânărul a fost încarcerat în arestul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.
 
I.G.P.R.
Link to comment
 • 1 month later...
Mandate puse în aplicare de poliţişti, în ultimele 24 de ore
 
Poliţiştii de investigaţii criminale au depistat mai multe persoane pe numele cărora erau emise mandate de arestare preventivă sau mandate de executare a pedepsei cu închisoarea.
 
I.P.J. TULCEA - La data de 29 noiembrie a.c., poliţiştii de la Poliţia Oraşului Babadag l-au depistat, pe raza de competenţă, pe I. I., de 36 de ani, din localitatea Babadag, judeţul Tulcea, pe numele căruia era emis mandat de executare a pedepsei închisorii pe o perioadă de un an, pentru tentativă de furt.
Cel în cauză a fost încarcerat în Penitenciarul Tulcea. 
 
* * * 
 
I.P.J. SUCEAVA - Ieri, poliţiştii Secţiei nr. 10 Poliţie Rurală Păltinoasa l-au identificat şi reţinut, pe raza comunei Valea Moldovei, pe C. I., de 42 de ani, din aceeaşi localitate, pe numele căruia exista mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de către Judecătoria Gura Humorului, fiind condamnat la 2 ani şi 6 luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă. 
Cel în cauză a fost încarcerat în arestul I.P.J. Suceava.
 
* * * 
 
I.P.J. CLUJ - În cursul zilei de ieri, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Turda, Secţia 9 Poliţie Rurală l-au depistat, în localitatea Copăceni, judeţul Cluj, pe A.F., de 21 de ani, din comuna Sănduleşti, judeţul Cluj, pe numele căruia Judecătoria Turda a emis mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la 3 ani pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.
 
Condamnatul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Cluj.
 
* * * 
 
I.P.J. DOLJ – În aceeaşi zi, poliţişti ai Secţiei 11 Poliţie Rurală Bechet din cadrul I.P.J. Dolj l-au prins şi introdus în arestul I.P.J. Dolj pe N.N., de 51 de ani, din comuna Sadova, judeţul Dolj.
Pe numele acestuia Judecătoria Craiova a emis mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la trei ani şi opt luni pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală şi conducere fără permis.
 
I.G.P.R. - Centrul de Informare şi Relaţii Publice
Link to comment

Mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, puse în aplicare de poliţişti

 

SATU MARE – Doi urmăriţi naţional, condamnaţi pentru furt, respectiv complicitate la furt, au fost prinşi de poliţişti.

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale au desfăşurat la acest final de săptămână acţiuni în scopul depistării persoanelor care figurează în evidenţele poliţiei ca urmărite, dispărute ori care se sustrag executării pedepsei sau urmăririi penale.

În acest context, poliţiştii l-au depistat pe Nicolae R., de 54 de ani, din Satu Mare, pe numele căruia instanţa a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii în cuantum de 2 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

Bărbatul, care figura în evidenţe ca urmărit naţional, a fost încarcerat în arestul I.P.J. Satu Mare, urmând să execute pedeapsa privativă de libertate la care a fost condamnat.

Un alt urmărit naţional, Levente P., de 22 de ani, de asemenea din Satu Mare, a fost depistat de judiciarişti în cadrul acestor acţiuni, fiind încarcerat pentru a-şi executa pedeapsa de 3 ani închisoare pentru complicitate la furt calificat.

BRĂILA - Condamnat, depistat şi încarcerat în penitenciar.

În urma activităţilor desfăşurate de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Brăila, a fost depistat, pe raza municipiului, I.H., de 36 de ani, din Brăila, împotriva căruia, la data de 25 noiembrie a.c., Judecătoria Brăila a emis mandat de executare a pedepsei de 10 luni închisoare, pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

Cel în cauză a fost încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi.

VASLUI - Poliţiştii au depistat un bărbat pe numele căruia autorităţile judiciare au emis mandat de executare a unei pedepse privative de libertate.

Poliţiştii Biroului Judeţean al Poliţiei Transporturi Feroviare Vaslui l-au depistat, în zona staţiei C.F.R Vaslui, pe Teodor P., de 41 de ani, din comuna Albeşti. Pe numele bărbatului a fost emis mandat de executare a pedepsei de un an şi 10 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de vătămarea corporală.

P. Teodor a fost condus în vederea încarcerării în Penitenciarul Vaslui.

SUCEAVA - Mandat pus în executare de poliţie.

Poliţiştii Secţiei de Poliţiei Rurală nr.1 Bogdăneşti l-au depistat pe R.Vasile, de 57 de ani, din comuna Fântâna Mare, pe numele căruia a fost emis, de către Judecătoria Fălticeni, mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la un an închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Acesta a fost reţinut şi încarcerat în arestul I.P.J. Suceava.

Centrul de Informare și Relaţii Publice - I.G.P.R.

Link to comment
Mandate puse în executare de către poliţişti
 
Poliţiştii de la Investigaţii Criminale continuă acţiunile în vederea identificării şi prinderii persoanelor care au de executat pedepse privative de libertate. 
 
Neamţ
Urmărită internaţional predată de autorităţile italiene
La data de 2 decembrie a.c., a fost preluată din Italia, de o escortă a Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională şi încarcerată în Arestul Central Bucureşti, M. Simona, în vârstă de 34 de ani, din comuna Petricani, judeţul Neamţ, care era dată în urmărire internaţională, întrucât se sustrăgea de la executarea unui mandat cu pedeapsa închisorii de 5 ani, pentru comiterea infracţiunii de omor calificat.
În fapt, în luna august 2001, femeia a născut un copil şi imediat după naştere l-a înfăşurat într-un cearşaf, l-a ştrangulat şi apoi l-a abandonat într-o livadă. M. Simona a beneficiat de întreruperea executării pedepsei şi nu s-a mai prezentat la reîncarcerare. 
 
Sibiu
Doi bărbaţi au fost reţinuţi de poliţiştii sibieni în baza mandatelor emise de instanţă
Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale, din cadrul I.P.J. Sibiu şi ai Secţiei 2 Poliţie Rurală Mediaş, în urma schimbului de date şi informaţii prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – 
I.G.P.R. l-au identificat şi reţinut sâmbătă, 3 decembrie a.c., în localitatea Bazna, pe S. Alexandru în vârstă de 59 de ani, cu domiciliul în municipiul Sibiu.
Pe numele acestuia, autorităţile ungare au emis mandat european de executare a pedepsei închisorii pentru săvârşirea de infracţiuni de fraudă financiară.
Acesta era urmărit internaţional şi a fost reţinut în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Alba, în vederea prezentării la Curtea de Apel Alba-Iulia pentru confirmarea mandatului şi predarea acestuia către autorităţile ungare.
La data de 2 decembrie a.c., în urma activităţilor investigative, a fost identificat şi reţinut S. Marian, în vârstă de 25 de ani, domiciliat în localitatea Tălmaciu, judeţul Sibiu. 
Pe numele acestuia, Tribunalul Sibiu a emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, fiind cercetat pentru infracţiuni informatice şi de crimă organizată.
Tânărul a fost reţinut de către poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu şi Poliţiei oraşului Tălmaciu, aflându-se în prezent în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sibiu.
 
Bistriţa
Femeie dată în urmărire la nivel naţional, găsită în localitatea Maieru.
În 4 decembrie a.c., în jurul orei 10.15, poliţiştii au fost sesizaţi de B. I., din localitatea Maieru, judeţ Bistriţa Năsăud, că în timp ce se afla cu oile la păscut, în locul numit ,,Runc” , a găsit căzută în pădure o persoană de sex feminin, conştientă.
Echipa deplasată la faţa locului a identificat-o pe H. V. de 44 ani, din Maieru, care era dispărută de la domiciliu din 27 noiembrie a.c., fiind dată în urmărire la nivel naţional. 
Fiind într-o zonă greu accesibilă autovehiculelor, femeia a fost transportată cu targa şi ulterior a fost preluată de un echipaj medical către Spitalul din Năsăud pentru efectuarea investigaţiilor medicale.
 
Călăraşi
Frumuşani – condamnat la executarea a 3 ani de închisoare, prins şi condus în arest.
Poliţiştii din Frumuşani, judeţul Călăraşi au pus în aplicare în ziua de 2 decembrie a.c. mandatul de executarea pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Olteniţa pe numele lui N. Alexandru, de 24 ani, din aceeaşi localitate.
Bărbatul a fost condamnat la 3 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de violare de domiciliu şi furt, fiind condus în arestul I.P.J. Călăraşi.
 
Centrul de Informare şi Relaţii Publice - I.G.P.R.
Link to comment
 • 3 months later...

Poliţiştii Direcţiei de Investigaţii Criminale – I.G.P.R. au depistat în această dimineaţă, într-un hotel din municipiul Bucureşti, un bărbat pe numele căruia Tribunalul Bucureşti a emis mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la cinci ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de trafic de influenţă.

La data de 27 martie a.c., poliţişti din cadrul I.G.P.R. – Direcţia de Investigaţii Criminale - Serviciul Urmăriri, în cooperare cu poliţişti din cadrul I.P.J. Cluj, au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Tribunalul Bucureşti – Secţia I-a Penală la data de 26.03.2012, împotriva lui P.V., de 44 de ani, din municipiul Cluj-Napoca.

Acesta a fost condamnat la o pedeapsă de 5 ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de trafic de influenţă.

Cel în cauză a fost depistat într-un hotel din municipiul Bucureşti, unde deţinea o cameră închiriată în regim hotelier, fiind apoi încarcerat în Centrul de Arest şi Reţinere Preventivă din cadrul D.G.P.M.B.

I.G.P.R. - Centrul de Informare şi Relaţii Publice

Link to comment
 • 1 month later...

Mandate de executare a pedepsei cu închisoarea puse în executare de poliţişti

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Suceava au desfăşurat o acţiune de punere în executare a mai multor mandate de executare a pedepsei cu închisoareape raza judeţului.

Ieri, în cadrul unei acţiuni complexe, organizată de către Serviciul de Investigaţii Criminale al IPJ Suceava, pe linia punerii în executare a mandatelor şi sentinţelor penale, au fost puse în aplicare mandatele de executare a pedepsei cu închisoarea din 02 mai a.c., emise de Tribunalul Suceava, vizând următoarele persoane din municipiul Suceava:

- R.Marcu de 62 ani, condamnat la 7 ani închisoare pentru constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi trafic de minori;

- R.Cristian de 39 ani, condamnat la 6 ani închisoare pentru constituire a unui grup infracţional organizat şi trafic de persoane;

- R.Somna de 37 ani, condamnată la 8 ani închisoare pentru constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi trafic de minori;

- R.Mihai, de 38 ani, condamnat la 8 ani închisoare pentru constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi trafic de minori;

Cele patru persoane au fost identificate şi reţinute la data de 3 mai a.c., în jurul orei 06.15, pe raza municipiului Suceava, cu sprijinul luptătorilor Serviciului de Intervenţie Rapidă.

Cei patru au fost încarceraţi în arestul I.P.J. Suceava.

I.G.P.R. - Centrul de Informare și Relaţii Publice

Link to comment
 • 4 months later...

Călăraşi – mandate de arestare preventivă, puse în aplicare

Patru persoane din Fundeni, pe numele cărora Judecătoria Olteniţa a emis manadate de arestare preventivă pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi încăierare, au fost introduse în arest

C. Romică, de 32 ani, C. Mihai, de 20 ani, C. Constantin, de 47 ani, şi C. Laurenţiu, de 23 ani, toţi din comuna Fundeni, care se sustrăgeau mandatelor de arestare preventivă, s-au prezentat ieri la Poliţia Oraşului Budeşti.

Poliţiştii i-au condus pe cei patru suspecţi în faţa magistraţilor Judecătoriei Olteniţa, care le-a confirmat mandatele, fiind introduşi aseară în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi.

Verificările sunt continuate pentru clarificarea situaţiei celei de-a cincea persoane.

Data: 23/09/2012 Sursa: IPJ CALARASI

Link to comment
 • 2 years later...

Mandate de executare a pedepsei cu închisoarea puse în aplicare de poliţişti

 

Poliţia Română a pus în aplicare mai multe mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, emise pe numele unor persoane condamnate pentru infracţiuni cu violenţă. Pentru executarea acestora s-a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale – I.G.P.R., DIPI şi SRI.
 

La data de 1 octombrie a.c., poliţiştii specializaţi în investigaţii criminale din cadrul D.G.P.M.B şi I.P.J. Ilfov, cu sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale - I.G.P.R., al DIPI şi SRI, au pus în executare mandatele penale emise pe numele a 13 persoane condamnate la pedepse privative de libertate.
 
Persoanele în cauză au fost condamnate definitiv la închisoare între 1 an şi 8 ani, la data de 1.10.2014, urmare a deciziei ÎCCJ, pentru comiterea unor infracţiuni ca iniţierea sau constituirea unui grup infracţional organizat, tentativă la infracţiunea de omor calificat, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.
 
Persoanele condamnate au fost încarcerate în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Poliţiei Capitalei.
 
Sursa: DGPMB
Link to comment

Mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, puse în aplicare de Poliția Română

 

În cursul acestei zile, polițiștii au pus în aplicare mai multe mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, persoanele condamnate fiind încarcerate în penitenciare.

 

I.P.J. Constanța - La data de 7 octombrie a.c., poliţiştii constănţeni au pus în aplicare mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Curtea de Apel Oradea, pe numele unui bărbat de 53 de ani, cu reşedinţa în Constanţa. Persoana în cauză, condamnată la 7 ani de închisoare, a fost condusă pentru încarcerare la Penitenciarul Poarta Albă.

 

I.P.J. Ilfov - În cursul acestei zile, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a primit, pentru punerea în aplicare, două  mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, pe numele a doi condamnaţi, cu domiciliul pe raza judeţului Ilfov. Cele două mandate de executare a pedepsei cu închisoare, pe o perioada de 2 ani şi 4 luni, respectiv 4 ani, au fost puse în aplicare de poliţistii ilfoveni, persoanele condamnate fiind conduse la Penitenciarul Rahova, pentru încarcerare.

 

D.G.P.M.B. – La data de 7 octombrie a.c., la Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti au fost transmise, de către Tribunalul Bucureşti, 3 mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, pe numele a 3 persoane condamnate, cu domiciliul pe raza municipiului. Cele 3 mandate de executare a pedepsei cu închisoarea au fost puse în aplicare de către poliţişti, persoanele condamnate fiind conduse la Penitenciarul Rahova, în vederea încarcerării.
 

Sursă: IGPR

Link to comment
 • 1 month later...

MANDAT EUROPEAN DE ARESTARE, PUS ÎN EXECUTARE DE POLIŢIŞTI

Poliţiştii din Constanţa au depistat un bărbat, urmărit la nivel internaţional de către autorităţile germane, pentru trafic de persoane şi exploatare prin prostituţie.

La data de 28 noiembrie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J. Constanţa şi de la Postul de Poliţie Tuzla au depistat un bărbat, de 38 de ani, din Tuzla, urmărit în baza unui mandat european de arestare, emis de Tribunalul din Berlin – Germania.

Cel în cauză era căutat de autorităţile judiciare germane pentru comiterea infracţiunilor de trafic cu fiinţe umane pentru exploatare sexuală şi exploatare prin prostituţie, din Codul Penal German.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa – Secţia Penală, care a dispus reţinerea acestuia, iar poliţiştii l-au introdus în Arestul I.P.J. Constanţa.

Sursă: IPJ Constanța

Link to comment
 • 1 month later...

MANDAT DE EXECUTARE A PEDEPSEI CU ÎNCHISOAREA, PUS ÎN APLICARE DE POLIȚIȘTI

 

La data de 16 ianuarie a.c., Poliția Română a desfășurat o acțiune, în municipiul Cluj-Napoca, pentru punerea în aplicare a unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis pe numele unui bărbat de 37 de ani.

 

Cel în cauză a fost condamnat la 12 ani de închisoare, pentru tentativă la omor deosebit de grav, de Înalta Curte de Casație și Justiție. Față de acesta, instanța de judecată a reținut faptul că, la data de 14.02.2011, împreună cu alte persoane, înarmați cu bâte și răngi, au atacat și lovit două persoane, în municipiul Bacău.

 

De asemenea, în cadrul acestei operațiuni, polițiștii au depistat 8 persoane, despre care există suspiciunea rezonabilă că i-ar fi acordat sprijin celui în cauză, pentru a se sustrage de la executarea pedepsei, urmând a se efectua cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de favorizarea infractorului.

 

La acțiune au participat polițiști din cadrul Direcției de Investigații Criminale, Direcției Operațiuni Speciale și luptători ai Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

 

Sursă: IGPR

Link to comment
 • 5 months later...

MANDAT DE EXECUTARE A PEDEPSEI ÎNCHISORII EMIS PE NUMELE UNUI BĂRBAT, PUS ÎN APLICARE DE POLIȚIȘTI

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Iași au depistat un bărbat condamnat la 5 ani de închisoare, pentru comiterea infracțiunii de trafic de influenţă. Acesta a fost încarcerat în penitenciar, pentru executarea pedepsei.

La data de 18 iunie a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi au depistat un bărbat, de 72 ani, din mun. Iași, pe numele căruia Curtea de Apel Bucureşti a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Cel în cauză a fost condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de cinci ani, pentru comiterea infracțiunii de trafic de influenţă.

Bărbatul a fost introdus în penitenciar pentru executarea pedepsei.

Sursă: IGPR

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.