Jump to content
POLITISTI.ro

Pistol Zigana

NicuEdmond

Recommended Posts

salutare, sunt nou pe aici dar cu ceva ani de munca de politie.... si tocmai m-am decis sa-mi fac permis de port arma. Toate bune si frumoase, dar nu stiu ce sa cumpar .... glock-ul e celebru dar si cz-ul si zigana mi se par interesante.

Voi ce ziceti ?

• Moderator

Pistoalele Zigana sunt fabricate in Turcia si sunt utilizate de catre cateva companii de securitate din Turcia precum si de catre unele unitati militare turcesti.

Am cautat, dar nu am gasit referinte despre aceste arme.

avind in vedere ca turcii au produs pistolul WOLTRAN (9 mm gaze) o clona a pistolului cu acelas calibru si destinatie, VALTRO, care la rindul lui este o clona a pistolului 9X19 mm BERETTA, era normal sa se inchida cercul de unde s-a plecat, adica revenirea "la glont" si asa s-a nascut TIGANA (pe ei nu-i amendeaza cna-ul ca utilizeaza termenul tigan ? )

Cum este? om este si italianul si turcul si tiganul, caracterul difera ;) cam asa este si cu respectivele pistoale. din discutiile cu reprezentantul de vinzare, am dedus ca otelul tevii este ceva mai slabut, insa nu ar fi nici o problema in cazul unor defectiuni majore, intrucit se poate inlocui, gasindu-se ca piesa de schimb.

Daca tot vreti o arma, luati-va una facuta de o firma cu traditie in domeniu si ocoliti replicile facute de diferite firme mai mult sau mai putin cunoscute, nu din alt motiv, dar exista posibilitatea din ce in ce mai mare tinind cont de involutia societatii in care supravietuim, ca viata voastra sa depinda de ea si nu cred ca v-ati dori sa va dea un rateu tocmai atunci, despre TIGANA cea din prima poza de pe http://world.guns.ru/handguns/hg/tr/zigana-e.html daca iti place, iti pot da o adresa din Ploiesti de unde poti cumpara originalul (Browningul) din care sau inspirat la pretul de ~2500 lei si arata impecabil.

• Upvote 1

Nicu , ti-am trimis un mesaj privat cu nr de tel. al unui prieten care are un pistol Zigana .

Daca te intereseaza detalii contacteaza-l, el te poate lamuri cel mai bine . Se pricepe !

Edited by Eduard
  • 1 month later...

Va salut domnilor, sunt nou pe site:) dar nu si-n minister, apropoo de cz, am tinut in mana si shadow-ul insa cand am pus mana pe un cz-75B , nu m-am mai putut dezlipi de el, asa ca astept pe luna viitoare un cz 75b new edition. La serv ma ajuta mult GloCkul , insa (for fun) "musai" cumparat ceva ce-ti unge inima. ...

As fi optat pt un colt 1911 cal. 45 ACP, INSA-I SCUMP ATAT LA ACHIZITIONARE CAT SI LA MUNITIE.

vA SALUT,....si va doresc sa "TRAITI BINE"!!! P.S. nu CU VOI SUNT IRONIC .....

• Downvote 1