Jump to content
POLITISTI.ro

Pistol Zigana


NicuEdmond

Recommended Posts

salutare, sunt nou pe aici dar cu ceva ani de munca de politie.... si tocmai m-am decis sa-mi fac permis de port arma. Toate bune si frumoase, dar nu stiu ce sa cumpar .... glock-ul e celebru dar si cz-ul si zigana mi se par interesante.

Voi ce ziceti ?

Link to comment
  • Moderator

Pistoalele Zigana sunt fabricate in Turcia si sunt utilizate de catre cateva companii de securitate din Turcia precum si de catre unele unitati militare turcesti.

Am cautat, dar nu am gasit referinte despre aceste arme.

Link to comment

avind in vedere ca turcii au produs pistolul WOLTRAN (9 mm gaze) o clona a pistolului cu acelas calibru si destinatie, VALTRO, care la rindul lui este o clona a pistolului 9X19 mm BERETTA, era normal sa se inchida cercul de unde s-a plecat, adica revenirea "la glont" si asa s-a nascut TIGANA (pe ei nu-i amendeaza cna-ul ca utilizeaza termenul tigan ? )

Cum este? om este si italianul si turcul si tiganul, caracterul difera ;) cam asa este si cu respectivele pistoale. din discutiile cu reprezentantul de vinzare, am dedus ca otelul tevii este ceva mai slabut, insa nu ar fi nici o problema in cazul unor defectiuni majore, intrucit se poate inlocui, gasindu-se ca piesa de schimb.

Link to comment

Daca tot vreti o arma, luati-va una facuta de o firma cu traditie in domeniu si ocoliti replicile facute de diferite firme mai mult sau mai putin cunoscute, nu din alt motiv, dar exista posibilitatea din ce in ce mai mare tinind cont de involutia societatii in care supravietuim, ca viata voastra sa depinda de ea si nu cred ca v-ati dori sa va dea un rateu tocmai atunci, despre TIGANA cea din prima poza de pe http://world.guns.ru/handguns/hg/tr/zigana-e.html daca iti place, iti pot da o adresa din Ploiesti de unde poti cumpara originalul (Browningul) din care sau inspirat la pretul de ~2500 lei si arata impecabil.

  • Upvote 1
Link to comment

Nicu , ti-am trimis un mesaj privat cu nr de tel. al unui prieten care are un pistol Zigana .

Daca te intereseaza detalii contacteaza-l, el te poate lamuri cel mai bine . Se pricepe !

Edited by Eduard
Link to comment
  • 1 month later...

Va salut domnilor, sunt nou pe site:) dar nu si-n minister, apropoo de cz, am tinut in mana si shadow-ul insa cand am pus mana pe un cz-75B , nu m-am mai putut dezlipi de el, asa ca astept pe luna viitoare un cz 75b new edition. La serv ma ajuta mult GloCkul , insa (for fun) "musai" cumparat ceva ce-ti unge inima. ...

As fi optat pt un colt 1911 cal. 45 ACP, INSA-I SCUMP ATAT LA ACHIZITIONARE CAT SI LA MUNITIE.

vA SALUT,....si va doresc sa "TRAITI BINE"!!! P.S. nu CU VOI SUNT IRONIC .....

  • Downvote 1
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.