Jump to content
POLITISTI.ro

Stiri interne


serioussam

Recommended Posts

Comisarul şef Eugen Neaţă a fost schimbat din funcţia de inspector-şef al IPJ Vâlcea în această dimineaţă.

Reprezentanţii IGPR au decis ca noua conducere a instituţiei să fie asigurată de chestorul Ion Stoica, fost secretar general MAI.

Cel mai probabil, comisarul-şef Neaţă îşi va relua postul de adjunct la Poliţia Municipiului Râmnicu Vâlcea.

Eugen Neaţă a participat de două ori consecutiv la examenul de numire în funcţie, organizat de IGPR. Deşi a fost singurul înscris în cursă, Neaţă a bifat două încercări nereuşite, invocând exigenţa concursului.

În condiţiile în care nu ar fi fost demis din poziţia interimară pe care o ocupa, Neaţă ar fi participat la examen şi a trei oară, potrivit declaraţiilor sale. :huh:

sursa: www.editie.ro

71189t3.jpg

Omul e perseverent, este și asta o calitate. :clip:

<<<<<<<<<<<<<<<<<.>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Oficial, Corpul de Control al MAI vrea sa verifice activitatea manageriala a sefilor din politia doljeana, incepand de la sefii de birouri si servicii, pana la seful inspectoratului.

Neoficial, se pare insa ca tinta controlului ar fi inlocuirea comandantului politiei doljene.

Sursa: Gazeta de Sud

<<<<<<<<<<<<<<<<<.>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Pentru a nu deschide cate un topic pentru orice stire am decis sa deschid acest topic sa le adunam la un loc

Daca se considera ca nu este necesar topiccul, rog sa il stergeti

Link to comment
  • Administrator

serioussam un topic ca cel propus de tine aici nu este deloc benefic d.p.d.v. al indexarii subiectelor de discutie de catre motoarele de cautare. Din contra, ba chiar dauneaza unei indexarii cat mai optime.

In plus adunarea in acelasi topic a mai multor stiri si subiecte de discutie va creea un topic foarte stufos, greu de parcurs si inevitabil vor aparea replici intarziate la anumite stiri sau subiecte ce au fost discutate si epuizate. Iar astfel de posturi creeaza confuzie si dau o imagine neingrijita a forumului.

De aceea sustin si va rog ca subietele de discutie sa se faca in topicuri separate si sa nu le amestecam, pentru ca o astfel de practica duce la o structurare si inmagazinare a informatiei mult mai ordonata si automat mai usor de gasit ulterior de cei interesati.

Acesta este si motivul pentru care va rog ca la alegerea titlurilor pentru topicurile pe care de deschideti, acesta sa reflecte cat mai amanuntit despre ce se discuta acolo, astfel incat un user care citeste numai titlul acelui topic sa poata sa-si dea seama despre ce se discuta.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.