Jump to content
POLITISTI.ro

Locuri diponibile pentru Campina 2012

Postare recomandată

Publicat

Buna. Stiu ca e putin cam prematur dar oare cand se vor afisa locurile disponibile pentru Scoala de Agenti ,,Vasile Lascar'' din Campina pentru 2012? :)

• Membru
Publicat

Pfff..

Buna intrebarea :ner:

Dar pentru promotia mea (2011) oare cand se vor afisa? :slapb:

• Apreciez 1
Publicat

crezi ca se vor mai afisa vreodata! :angry: noi o sa stam la dispozitia lor, pana cand vor avea chef, iar la examen o sa ne omoare (locuri fiind putine pt subofiteri)

• Moderator
Publicat

Asta, din cauza ca suntem condusi contabiliceste de niste indivizi ce nu au nici in clin, nici in maneca cu munca de politie. Suntem doar niste cifre pentru cei de sus. In teritoriu deficitul de politisti inca exista, chiar daca au fost radiate functiile, iar "multumita" disponibilizarilor, acest deficit a crescut si mai mult. Si majoritatea colegilor va asteapta sa intrati in paine cat mai repede posibil, dar din pacate nu depinde de cei care chiar au nevoie ...

• 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

oare chiar ne asteapta??? eu am intalnit multi politisti care priveau elevii in practica de parca ar fi fost cei vinovati de disponibilizari...

• Apreciez 1
  • Displace 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.