cristigrig1986 Posted May 18, 2010 Share Posted May 18, 2010 am o nelamurire.unde se incadreaza fapta conducatorului auto sau a pasagerului care circula cu piciorul pe geam.ma intereseaza articolul,cat este amenda si daca sunt puncte de penalizare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Viorake Posted May 18, 2010 Share Posted May 18, 2010 Cred ca aici se incadreaza: Art. 90. - (1) Constituie contraventii si se sanctioneaza cu amenda prevazuta în clasa a II-a de sanctiuni urmatoarele fapte savârsite de persoane fizice: . . . 10. efectuarea de catre conducatorul unui vehicul a unor activitati de natura a-i distrage atentia de la conducere ori folosirea instalatiilor de sonorizare la un nivel de zgomot care afecteaza deplasarea în siguranta a lui si a celorlalti participanti la trafic; Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Moderator Marius Posted May 18, 2010 Moderator Share Posted May 18, 2010 Cum? Asa cum face Bianca Dragusanu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Moderator Marius Posted May 18, 2010 Moderator Share Posted May 18, 2010 E vorba de Art.100 pct. 10 din OUG 195/2002 republicata privind circulatia pe drumurile publice, actualizata. Sanctiunea este 4 - 5 puncte amenda. Un punct-amendă reprezintă valoric 10% din salariul minim brut pe economie Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Miadry Posted May 19, 2010 Share Posted May 19, 2010 Exista si asa ceva? ! WTF? Ce oameni nebuni! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 leica Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 Doamne fereste. Chiar daca m-as chinui n-as reusi sa conduc cu un picior pe geam. Cum se face treaba asta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Moderator Catalin Posted May 23, 2010 Moderator Share Posted May 23, 2010 La o mașină cu o cutie de viteze automată nu e așa dificil, nu există pedala de ambreiaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 dunelu Posted May 24, 2010 Share Posted May 24, 2010 Ajungem la concluzia ca atunci cand nu există pedala de ambreiaj piciorul stang poate sta pe geam ... sa se relaxeze !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Moderator Catalin Posted May 24, 2010 Moderator Share Posted May 24, 2010 Nicidecum, asta e doar o modalitate prin care cei ce o practică cred că sunt ceva mai ”cool”, fără să realizeze penibilul în care au căzut. Eu personal sunt adeptul cutiilor de viteze automate, asta după ce vreo 15 ani am condus numai mașini dotate cu cutii de viteze manuale. Avantajele sunt incomparabile și după părerea mea e doar o chestiune de timp până ce majoritatea mașinilor vor fi dotate cu astfel de cutii automate. Dar nu vreau să inițiez o discuție off-topic aici despre un versus intre cutiile manuale și cele automate. Dacă doriți deschideți un topic separat și putem dezbate subiectul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
cristigrig1986
am o nelamurire.unde se incadreaza fapta conducatorului auto sau a pasagerului care circula cu piciorul pe geam.ma intereseaza articolul,cat este amenda si daca sunt puncte de penalizare.
8 answers to this question
Recommended Posts