Jump to content
POLITISTI.ro

Mutare in timpul concediului de maternitate

Postare recomandată

Publicat

Buna

Sunt in concediu de maternitate si am aflat intamplator ca functia mea nu mai exista la serviciul la care am lucrat anterior. Nu mi s-a adus la cunostinta acest lucru dar mi s-a promis ca pt o perioada (dupa ce voi reincepe serviciul ) voi lucra cu delegare la vechiul serviciu si cand se va ivi o functie libera ma voi muta de tot inapoi. Nu-mi plac situatiile ambigue si mai ales nu-mi place faptul ca in 5 luni nu am fost instiintata de acest lucru. Vreau sa va intreb ce pot sau ce trebuie sa fac in aceasta situatie.

Multumesc anticipat pt raspunsuri :)

• Moderator
Publicat

Personalul aflat in concediu de cresterea copilului nu participa la evaluare/concurs si nici nu poate fi dat afara pe durata concediului.

Publicat

Alexandral, majoritatea poliţiştilor au fost puşi la dispoziţie pe o perioadă determinată în urma restructurărilor care au avut loc în minister. Că anumite funcţii au fost mutate/desfiinţate nu trebuie să te sperie pentru că aşa cum ţi-a explicat şi Marius mai sus nu ai fost obligată să participi la concurs şi nici nu poţi fi dată afară pe acest criteriu. Dacă aceste răspunsuri nu te-au convins poţi merge personal la SMRU să ceri lămuriri sau prin reprezentantul sindical cu privire la funcţia pe care vei încadrată la întoarcerea din concediul maternal. Succes!

Publicat

Multumesc pt raspunsuri, dar eu peste o luna ma intorc la serviciu si nu vreau sa lucrez cu delegare. Stiu ca nu s-ar mai stresa nimeni sa se ocupe sa-mi mute iar functia si eu as ramene suspendata intre 2 servicii. Si ulterior, cand/daca vor mai fi restructurari, cei de la noul serviciu vor renunta la functia mea, sau, daca voi da examen nu voi putea concura cu experienta lor.

Va multumesc

• 8 ani mai târziu...
Publicat

Buna seara, sunt in concediu de creșterea copilului și aș vrea sa ma mut in județul de domiciliu. Este posibil acest lucru cât timp sunt in concediu? Mulțumesc anticipat. 

• Marius a modificat titlul în Mutare in timpul concediului de maternitate
Publicat

Buna ziua, dacă sunt in concediul de creșterea copilului pot depune raport pentru a ma muta in alt județ? Mulțumesc anticipat 

• Moderator
Publicat

Teoretic da, se poate. 

PS: E suficient să postezi o singură dată. 

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.