Jump to content
POLITISTI.ro

Sefi de schimb la compartimentele de siguranta publica mai sunt sau nu?


m5bmw

Recommended Posts

O intrebare mai mult decat necesara: cunoaste cineva sau lamureste cineva daca la compartimentele de siguranta publica mai exista functia de sef de schimb?Sau toti sunt agenti de siguranta publica si atat.

Intreb asa finca la Politia municipiului Hunedoara sunt 4 sefi de schimb si e mai mare rasul curcilor caci avem 2 patrule care sunt controlate la schimbul 2 si dou patrule care sunt controlate la shcimbul 3....a fost o perioada cand si unica patrula de schimb 1 era controlata si rascontrolata de seful de schimb iar la Politia Deva sefii de schimb nu mai exista ca sefi de schimb iara cu cati am mai vorbit cica nici la Gorj nu ar fi sefi de schimb la siguanta publica.

Stie cineva sau nu daca mai sunt sefi de schimb sau toti sunt agenti de siguranta publica? Daca stie cineva poate sa posteze numarul de dispozitie sa o punem sub nas sefilor de schimb si sefului de birou sa nu mai incalce dispozitiile pe motiv ca nu stie ca s-a desfintat functia de sef de schimb?

Link to comment
  • Member

la mine la sectie erau 2 ofiteri de schimb, unul a fost mutat la bic , unul la proximitate si asa a mai ramas doar seful de Bop. pe fiecare schimb este un agent cu experienta si vechime care ar avea atributii de control in posturi , la fel cum era odata seful de grupa.

Link to comment

Normal functia de sef de schimb nu mai exista de cand a aparut Disp.IGPR nr.7. La mine stiu ca unul din agenti, numit la sedinta de instructaj de seful de birou,este "coordonator tura" si nu face controale, doar intervine sa-i sprijine pe ceilalti cand au nevoie si sa intocmeasca situatia pe tura respectiva cu activitatile desfasurate.

m5bmw, cere-i sefului tau sa-ti arate dispozitia in care este prevazuta functia de sef de schimb.Are aceasta obligatie.Poate exista o dispozitie scrisa a sefului IPJ cu privire la organizarea sistemului de ordine publica, motivata.

Edited by drAGO5
Link to comment

daca ar fi existat o dispozitie a sefului IPJ in mod normal ar fi trebuit sa apara pe intranet, intrapol sau sa fie adusa la cunostinta politistilor intr-o sedinta impreuna cu alte ordine neimportante dar care necesita trezirea personalului la ora 8 dupa tura de noapte

Link to comment

Cititi compunenta biroului de ordine publica cat si a compartimentului de sig publica cu toate atributiile lucratorilor. Atata timp cat sefii de schimb au atributii care sunt si in fisa postului exista si functia.

  • Downvote 1
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.