Jump to content
POLITISTI.ro

Promotia 2011

greddy

Recommended Posts

fac parte din promotia 2011 +6 luni...as vrea sa stiu de la voi, cei care sunteti in operativ, daca se aude ceva de noi acolo unde lucrati. devine pe zi ce trece tot mai greu de suportat situatia asta si daca ar fi o certitudine ca dupa cele 6 luni suntem incadrati ar fi mai ok, dar nici asta nu e sigur....

• Moderator

S-a tot discutat pe marginea acestui subiect.

Nu cred ca iti va putea spune cineva, ceva cu certitudine, din simplu motiv ca inca nu s-a stabilit de catre barosani ce si cum se va proceda. Nici cei de sus nu cred ca pot oferi in acest moment un raspuns concret si sigur.

Citeste ce s-a mai postat si prin aceste topicuri, pentru ca la acelasi subiect se refera:

Ps: De asemenea, am rugamintea sa continuam discutiile pe acest subiect, in topicurile deja existente. Nu are rost sa deschidem prea multe, intrucat in acest fel, informatia utila va fi imprastiata si greu de gasit pt cei interesati.

Multumesc pt intelegere.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.