Jump to content
POLITISTI.ro

Suspendare permis

Postare recomandată

Publicat

Bună ziua!

Am următoarea situație și aș aprecia dacă mă puteți ajuta cu un răspuns.

La data de 15.04.2026, mi-a fost reținut permisul de conducere pentru depășirea vitezei legale în localitate (102 km/h), în județul Bacău.

Domiciliul meu este în județul Neamț, însă permisul de conducere este emis de autoritățile din Marea Britanie.

Am trimis un e-mail către IPJ Bacău în care am solicitat ca permisul să rămână în România și să nu fie trimis în Marea Britanie.

Întrebarea mea este următoarea: după expirarea perioadei de suspendare, de unde voi putea ridica permisul de conducere? De la IPJ Bacău, unde a fost reținut, sau de la IPJ Neamț, având în vedere domiciliul meu?

Vă mulțumesc anticipat pentru răspunsuri!

• Moderator
Publicat

Procedura prevede ca dupa aprox 15 zile de la suspendarea permisului, acesta sa fie trimis în județul de domiciliu la Serviciul Rutier.

Avand in vedere ca al tau e de UK, nu stiu sa iti zic exact cum vor proceda, insa e bine sa le trimiți încă un e-mail in care le soliciți sa il trimită la Serviciul Rutier de la IPJ Neamț. Încearcă sa suni la serviciul Rutier Bacău sa te îndrume colegii de acolo. 

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.