Jump to content
POLITISTI.ro

Poliție aservită - investigația Recorder

Postare recomandată

Publicat

Nu sunt politist, nu cunosc aceasta structura, dar am urmarit conferinta de presa tinuta de chestorul Dragan si am cautat CV-ul acestuia si m-am crucit, dar nu mi s-a parut ceva extraordinar. Traim acest fenomen al numirilor politice si al promovarii nonvalorilor in toate structurile si pozitiile publice de peste 20 de ani, iar in ultimii 5-8 ani acest fenomen a devenit cronic. Este mai mult decat evident ca o mana de oameni au pus mana pe putere in RO si nu isi doresc o justitie puternica si corecta, o politie care sa ofere sentimentul de a fi protejat, un ANAF care sa isi faca treaba si putem sa o tinem asa cu mai toate.

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

Abia aștept sa mai scoata cate un astfel de reportaj  :))

in alta ordine de idei, ce poate sa ne mai surprinda!? Vai de noi...

Publicat

Eu mă întreb cata mine au avut deștepți ăștia care ne conduc când l-au trimis pe Drăgan să facă conferință de presă…. când individul este simbolul sistemului bazat pe pile și relații 🤦‍♂️

• Apreciez 2
  • Moderator
Publicat

Poate ar fi bine ca cei de la Recorder sa mai rasfoiască forumul asta, sa vada ca inca de acum 10 ani, poate mai mult, discutam de "distrugerea Politiei Române" si de neregulile care se intampla in aceasta instituție 😃

Ar avea destule de aflat, sa se inspire ca sa stie sa puna punctul pe "i".

Publicat

a dat-o în bară rău de tot domnu chestoraș Drăgan ieri. Toată lumea blamează instituția din cauza comportamentului infantil al acestui individ.

• Moderator
Publicat

Într-o instituție profesionistă, comunicarea are cu totul un alt rol, nu de a regla conturi cu publicul sau cu cei care critică. O bâlbă sau o exprimare nefericită se poate întâmpla oricui și nu reprezintă, în sine, o problemă majoră.
Problema majoră apare atunci când mesajul este transmis cu aroganță, superioritate și lipsă de respect față de interlocutori. Chiar dacă limbajul verbal (exprimarea) rămâne în limite civilizate, tonul, atitudinea și limbajul non-verbal pot transmite agresivitate și dispreț. Iar oamenii nu au reacționat la greșeala inițială, ci la modul în care aceasta este gestionată.
De altfel, eu sunt convins că majoritatea oamenilor înțeleg că activitatea polițienească este complexă și că nu toate cauzele pot fi soluționate rapid sau cu rezultatele dorite. Există, în general, o acceptare a limitărilor obiective pe care le presupun investigațiile și gestionarea unor cazuri dificile. Reacțiile puternice apar însă atunci când în spațiul public sunt semnalate deficiențe de organizare, favoritism, promovări netransparente sau alte aspecte care pot afecta încrederea în profesionalismul și imparțialitatea instituției.
În loc să calmeze situația, domnul în cauză a ales să manifeste o atitudine conflictuală și orgolioasă care nu a făcut altceva decât să amplifice criticile și să producă un prejudiciu de imagine mai mare decât problema inițială. În astfel de situații, nu contează doar argumentele prezentate, ci și echilibrul, modestia și respectul cu care acestea sunt comunicate.

• Apreciez 2
Publicat

Oameni buni … comportamentul acestui Drăgan lăsă impresia unei persoane care, absorbită de propria importanță, a pierdut contactul cu realitatea.

Publicat

Poate daca ar mai scoate recorder vreo 2-3 reportaje as reusi sa ma mut si eu si alti colegi acasa.. sa nu depinda ani din viata de semnatura unui “politist desemnat adjunct desemnat sa indeplineasca atributiile IS”.. 

• Apreciez 3
Publicat

Eu nu pot sa cred cum se minte asa cu atâta nonșalanta. Dacă vreifică oricine pe site oficial al Poliției Romane, în pagina unități centrale, mai mult de jumătate din ele au directori sau directori adjuncți împuterniciți. Mai mult, sunt cateva care nu au deloc …. Aproape aceeasi situație este si la Inspectoratele județe. 

• Apreciez 4
  • Moderator
Publicat

Atitudinea domnului chestor de la conferinţa de presă oglindeşte perfect modul de conducere al acestei instituţii din ultimii ani. Nimeni nu trebuie să aibă o altă părere, dacă cineva are o altă părere acest lucru este un afront şi o obrăznicie. Acolo sus, nucleul de chestori care conduc această instituţie sunt deţinătorii adevărului absolut. Nu aţi văzut cum se ofitica atunci când ziaristul întreba sau spunea ceva? Se vedea clar că omul era deranjat de "impertinenţa" ziaristului de a nu asculta umil şi de a pune la îndoială ceea ce transmitea/comunica instituţia.

• Îmi place 1
  • Apreciez 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.