Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Va salut. Am o intrebare legata de vizita medicala pentru Academia de Politie, insa intrebarea mea ma gandesc ca se aplica la orice scoala din subordinea MAI. Stiti cumva daca din experienta sau poate ati auzit de la colegi care au intrat in sistem, daca esti automat picat daca ai istoric medical, fara sa mai conteze starea de sanatate actuala? 
Eu am fost diagnosticat in trecut cu hipertensiune din cauza greutatii, insa dupa ce am slabit diagnosticul mi s a scos si am fost scos din evidenta. Conform baremului sunt inapt insa nu este mentionat daca trebuie sa ai sau sa fii diagnosticat cu hipertensiune atunci in momentul vizitei medicale sau daca oricand vreodata in viata ai avut hipertensiune sau ma rog orice boala pt care ai fi inapt . 
Stiti ceva in domeniul asta ? Multumesc frumos. 

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

Pt unele afecțiuni, e vorba de momentul vizitei medicale si intocmirii fisei medicale. Daca ai avut tensiunea marita in trecut, nu inseamna ca nu iti poti reveni si la momentul respectiv, cand faci fișa, sa fii apt.

• Moderator
Publicat

Actul normativ care răspunde la toate întrebările posibile privind examinarea medicală.

Publicat

Am citit documentul,iar conform acestuia pentru hipertensiune esti inapt, insa nu am vazut niciunde in el sa se mentioneze daca afectiunea pentru care esti declarat inapt trebuie sa fie atunci in momentul vizitei(bine asta este logic) sau sa fi avut afectiunea respectiva candva in viata ta,drept urmare datorita istoricului esti inapt.(asta ma intereseaza pe mine). Vreau sa stiu daca pot sa trec proba medicala dat fiind faptul ca mi-am reglat situatia medicala si am scapat de diagnostic. Documentul postat de dvs nu mentioneaza,sau nu am vazut eu si ma scuzati atunci, o informatie in sensul asta legata de istoric. Multumesc si o zi buna.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.