Neroli Posted September 6, 2011 Share Posted September 6, 2011 Celia - Is It Love este cel mai scump videoclip romanesc din toate timpurile. Pentru acest videoclip producatorii au scos din buzunare 100.000 de euro, iar la acest pret, Is It Love, este cel mai scump videoclip din Romania, dar si din Europa de Est. Piesa suna ca alte 1000, desi este vorba de o colaborare cu Kaye Styles (cel care a compus muzica pentru serialul Prison Break), dar clipul arata, intr-adevar, destul de interesant, cu niste efecte speciale bine realizate. Videoclipul a fost filmat in Ucraina si Rusia, s-a folosit destul de multa miere (o sa vedeti de ce) si, pentru ca tot e la moda, totul se desfasoara intr-un peisaj post-apocaliptic. Aşa, am oareşce nelămuriri. Pentru ce 100.000€? N-ar fi apărut neneii ăia lângă aşa artistă consacrată decât plătiţi? Cum crede ea că îşi va recupera banii cu... melodia asta?! Ce altceva credeţi că ar fi putut face cu suma asta? Benefic, adică. Link to comment
anamaria1292 Posted September 6, 2011 Share Posted September 6, 2011 Clipul si partea cu Kaye Styles sunt bune,dar in rest ma lasa rece.. M-a tampit in ultimul timp ritmul asta pe care il au toate melodiile..Nici in cluburi nu-mi mai place sa merg,tocmai din cauza muzicii.Au aparut 1000 de cantareti de care nici macar nu am auzit. Celia imi placea mai mult in varianta veche dar banii cred ca ii va scoate pentru ca sunt multi care asculta tipul asta de muzica..eu am cu totul alte preferinte.. Link to comment
Soap Posted September 6, 2011 Share Posted September 6, 2011 Începe să-mi placă melodia, chiar dacă la început nu mi s-a părut bună 1 Link to comment
Neroli Posted September 6, 2011 Author Share Posted September 6, 2011 E de o săptămână în top. Maxim. Nu găsesc justificată investiţia în melodia asta. 1 Link to comment
Moderator Catalin Posted September 6, 2011 Moderator Share Posted September 6, 2011 Cel mai probabil banii aia sunt castigati extrem de usor, probabil sunt "cadoo" de la niste batranei excentrici cu niste conturi babane dar satisfacuti. Si uite asa isi permite "sa faca o aroganta" si sa iese putin din anonimat tocmai prin aceasta extravaganta. Link to comment
bestkyky Posted September 6, 2011 Share Posted September 6, 2011 Nu sunt eu in masura sa apreciez daca valoarea acestui videoclip este cea justa, sau daca ar fi putut face altceva cu acesti bani , dar Celia imi place foarte mult, la fel si videoclipul! Bravo ei! Link to comment
Recommended Posts