Jump to content
POLITISTI.ro

Viata la politia rutiera (sfaturi)

Postare recomandată

Publicat

Salut,

Am o curiozitate si apreciez orice raspuns de preferat de la persoane care sunt in sistem. Am un gand de ceva vreme care ulterior s-a cam transformat in obsesie si anume ca mi-ar placea sa incerc sa intru in politie. Ar fi prin incadrare din sursa externa daca s-ar mai scoate posturi si neaparat la rutiera. E un vis de-al meu din totdeauna pe care l-as pune in aplicare cam tarziu ce-i drept din cauza unui cumul de factori si decizii in viata si cariera care m-au dus in cu totul alte directii. Vreau sa va intreb: cum e viata de politist la rutiera in 2025? Se merita? Iti ofera o viata cat de cat onesta si confortabila? Ce program au politistii? Cu o facultate de 3 ani absolvita care nu e la drept ai posibilitatea se treci in corpul ofiterilor? Se integreaza usor cei din sursa externa la politia rutiera? E tarziu sa ma gandesc la asta la aproape 35 de ani? Orice sfat e binevenit si poate sa ma ajute sa iau o decizie intr un sens sau altul. Multa sanatate tuturor

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.