Skip to content

Cum ati aflat de existenta forumului Politisti.ro?

Sondaj privind cea mai eficienta modalitate de popularizare. 199 members have voted

1. 1. Cum ati aflat despre existenta forumului Politisti.ro?

• de la un coleg de serviciu
      17%
    • am gasit un link pe alt forum/site
      22%
    • motor de cautare (google, yahoo etc)
      42%
    • retele de socializare (facebook, hi5, myspace etc)
      9%
    • alta modalitate
      8%

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

de la un coleg.

• Replies 69
  • Views 19.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• De pe Google, cautand o informatie; mi-au atras atentia modul profesionesit si rabdarea celor care au prezentat clarificari pe subiectul respectiv. 

• am dat click pe google 'forum politisti'..ma gandeam ca e imposibil sa nu existe un forum pt politisti

• Toata lumea sta pe intrapol ? In teren nu mai sta nimeni?

Mi-au spus de existenta lui mai multi colegi cu care colaboram pe alt site inca de anul trecut, dar abia recent l-am accesat si m-am inregistrat. Este deosebit de util, contine informatii bine documentate si argumentate profesional, consider ca toti cei care-l folosesc sa-l recomande si celorlalti colegi din imediata proximitate sau cu care intra in contact. Deja l-am recomandat

Am aflat de acest forum de la stimatul meu coleg sebi84 ! Bine v-am gasit pe toti !

• Membru

Bineinteles de la tutorele profesional!

• Membru

Cosmi ce te-ai face fara tutorele tau! :D

Edited by cipri83

• Membru

Motor de cautare, Google.

• 2 weeks later...

Salutare tuturor!

Aveam nevoie de informatii referitor la regimul armelor si munitiilor , iar acest forum a fost cel mai usor de gasit!

Foarte interesant forumul!

• 2 months later...

Pe forumul profesorilor, comentariul politic este interzis. ...Desi politicul a distrus invatamantul si toata viata noastra depinde de politic. Motivul pentru care comentariul politic nu se-accepta n-a fost facut NICIODATA public. Se-nchid, insa, topice, iar useri care-si permit vreo exaltare impotriva oranduirii sau a presedintelui, pe un altul!, sunt sanctionati.

Acesta este motivul care m-a determinat sa caut daca pe alte forumuri lucrurile stau la fel. Si-am avut placuta surpriza sa constat ca NU. Felicitari dumneavoastra, tuturor celor ce activati pe-acest forum. :)

• Membru

Sa nu faceti o confuzie. Nici aici nu toleram discutiile cu caracter politic expres, intrucat acest forum se adreseaza politistilor din Romania, carora, conform legii, le este interzis sa isi exprime in public opiniile politice, indiferent care ar fi acestea. Ce vreau sa spun este ca, daca initiati discutii cu tenta politica, exista riscul sa angrenati in aceste discutii membri-politisti ai acestui forum care fara sa vrea ar putea pica in abatere, iar noi nu dorim acest lucru, pentru ca suntem o comunitate unita si tinem la colegii nostri. In consecinta, v-as ruga respectuos ca discutiile politice sa le purtati in alta parte sau pe privat, nu pe acest forum.

Va multumesc anticipat.

Edited by Cristi

• Moderator

În cazul nostru, al polițiștilor, statutul nostru prevede o astfel de limitare a dreptului la liberă exprimare. Și polițiștii și-au asumat acest lucru, dar vă putem asigura că-i urâm și detestăm pe toți politicienii la fel, indiferent de culoarea lor.

• 1 month later...

Cum am aflat eu de existenta forumului Politisti.ro?...Ca mai toata lumea,de pe Google.

• 6 months later...

De la un coleg:)

Din link in link...

De pe net!

• 2 months later...

De pe Google, cautand o informatie; mi-au atras atentia modul profesionesit si rabdarea celor care au prezentat clarificari pe subiectul respectiv. 

• 1 month later...
  • Membru

De pe facebook.

• 2 weeks later...

Am aflat de existenta forumului de pe Google, aflandu-ma in cautare de informatii referiroare la Politia Romana.

• 2 years later...

L-am cautat pe Google pe "popvasilescu", un coleg de la dispeceratul Sighetul Marmatiei (cred), care posta niste povestiri pline de umor pe forumul Intrapol. 

Am descoperit ca este utilizator si pe acest forum. Sper ca este aceeasi persoana. Ma intereseaza daca a publicat din povestirile sale, daca are vreun blog unde pot urmari postarile etc. Imi amintesc ca radeam cu lacrimi si asteptam cu nerabdare postarile sale, iar povestirile umoristice pe care le scria ar avea cel putin succesul cartii "Fash-uri din sens opus"!

Popvasilescu, unde esti??

• 8 months later...

Motor de căutare. Căutam informaţii referitoare la şcolile de poliţie.

Am cautat informatii legate de sustinerea concursului de admitere la Academia de Politie