Jump to content
POLITISTI.ro

Academie de Poliție - locurile scoase la Facultatea dedrept

Mergi la răspuns Răspuns oferit de Roby,

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Buna ziua! Am intrat anul acesta la Drept in cadrul Academiei de Politie. Nu am gasit pe cineva care sa poata sa-mi raspunda la intrebarea aceasta, dar la specializarea Drept din cadrul academiei se scot locuri in operativ? Unele persoane spun ca da, altele ca nu. Pe scurt, doresc sa stiu daca pot lucra la I.C. dupa terminarea specializarii Drept. Multumesc anticipat!!

Modificat de ptk13
  • CITADELA a modificat titlul în Academie de Poliție - locurile scoase la Facultatea dedrept
  • Moderator
Publicat

Teoretic şi practic este posibil, însă vizunea celor ce conduc este că absolvenţii acelor clase de drept sunt destinate consilierilor juridici, motiv pentru care le sunt oferite/impuse în general doar posturi de consilieri juridici. Şi în marea lor majoritate după academie ajung pe astfel de funcţii.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.