Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Bună seara! În urmă cu aproximativ 2 săptămâni după o plimbare destul de lungă cu motocicleta am realizat că plăcuța de înmatriculare nu mai există pe suport,m am întors având în vedere drumurile pe care mă gândeam că le voi face să îmi scot altă plăcuță dar fiind un drum de peste 200km era aproape imposibil de găsit,m am dus la politie să o declar pierdută încercând sa evit alte probleme daca cineva o găsește si încearcă sa faca “prostii„ dar am fost informat că nu este de capabilitatea dânșilor iar eu trebuie doar sa imi fac programare pentru un duplicat,depinzând de acest mijloc de transport si loc pentru programare am gasit cam la o lună distanță am printat o plăcută aproape identică,singurul fapt sesizabil era că nu i din metal,la scurt timp am fost oprit de un echipaj de poliție destul de recalcitrant cu pretextul “Îți fac dosar penal pentru numărul ăsta„ în principiu nu am stiut ce sa cred,atata timp cat numarul nu este unul fals si datele de pe acesta coincid cu documentele pe care le dețin având totul valabil mi se poate da o amendă contravențională si reținerea certificatului de înmatriculare pentru număr neconform,ce parere aveti? Mi se poate face sau nu dosar penal? Mulțumesc!

Modificat de CITADELA
  • Moderator
Publicat (modificat)

Pai și concret ce masuri a luat acel polițist?

Modificat de Roby
Publicat

Roby:Doar mi a spus ca imi face dosar si puțină teorie ca mai apoi sa plece cu aceeași replică “Iti fac dosar daca te mai văd în trafic„ fara sa imi ceară actele,cred ca a fost a 5 a oară cand m a oprit polițistul respectiv si deja îmi cunoștea toate documentele,la cateva zile chiar dădea el personal ture cu autospeciala pe strada unde locuiesc,in fiecare zi cand era de tură de cel putin 2-3 ori cu speranța că mă v a prinde :))),mi am dat seama că deja e o problemă personală dar întrebarea mea e daca el chiar imi poate face dosar pentru asta

• Moderator
Publicat

Nu ti-a făcut, stai liniștit. Dar în același timp, înțelege și tu și nu mai fi căpos; circula cu motocicleta in regula

• CITADELA a modificat titlul în Sancțiune pentru o placuța de înmatriculare neomologata

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.