Jump to content
POLITISTI.ro

Important! - Upgrade soft forum

Postare recomandată

• Administrator
Publicat

De ceva vreme compania ce ne furnizeaza platforma forumului (IP.Board) a lanasat o noua versiune/generatie a acestui soft, ce aduce mai multe imbunatatiri.

Noi rulam aici pe o versiune ceva mai veche, iar un upgrade al softului e ceva inevitabil. Si deoarece dorim ca forumul nostru sa ruleze pe o platforma optimizata, profesionista si moderna, in perioada imediat urmatoare, forumul va suferi un upgrade al softului.

Ce inseamna acest lucru, din prisma membrilor?

Pentru o perioada scurta, site-ul va fi offline. Deci daca accesati forumul si veti observa ca este offline, sa stiti despre ce este vorba si care e motivul.

Schimbarile sunt majore si chiar daca majoritatea sunt in beackground, vor fi si schimbari vizibile tuturor, inclusiv in ceea ce priveste infatisarea forumului. De cateva saptamani, noi testam aceea versiune de soft noua si suntem convinsi ca mertia acest upgrade de soft.

Totusi, aparitia unor bug-uri in cazul unor astfel de schimbari majore este inevitabila, de aceea as avea rugamintea ca dupa upgrade sa intrati aici si sa ne anuntati.

Docamdata mai avem ceva de munca si nu va pot spune exact cand se va face trecerea si forumul va trece pe offline.

Multumesc pentru intelegere.

• Moderator
Publicat

Gata, rulam pe noul soft.

Inca mai sunt ajutari de facut, dar cea fost mai important a trecut.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri, va rog sa le postati aici.

• Moderator
Publicat

Atentie!

Noua platforma a forumului nu mai are doua imagini separate pentru un cont de membru, respectiv una pentru avatar si alta separata pentru imaginea de la profil.

Am optat sa pastram avatarele. Iar imaginile de la profil au disparut.

Publicat (modificat)

Arata bine noul design, mult mai curata si aerisita. Imi place, bravo! :good:

Imi place si noul editor de texte.

Modificat de Rookie
Publicat

Imi place,felicitari!Arata mult mai bine,este mai ordonat si mai viu. :beer:

• Membru
Publicat (modificat)

arată bine noul soft, însă mă enerveaza faptul că nu este suportată la avatar o animație tip .gif (la apariția postării ). la multi ani in haine noi!!!!!

Modificat de m1h4i
Publicat

La mine merge. Smecheria in cazul avatarului animat e sa nu fie mare imaginea, sa nu fii nevoit sa-i ajustezi dimensiunile.

• Apreciez 2
  • Administrator
Publicat

Ma bucur sa vad ca va place. :)

m1h4i daca ai ajustat cu ajutorul softului forumului avatarul, nu va mai fi animat. Incearca sa urci un avatar animat la o dimensiune la care sa nu mai fie nevoie ca softul forumului sa faca ajustari pentru a o afisa. Si atunci ar trebui sa mearga.

Daca mai aveti si alte nedumeriri, probleme, propuneri sau nemultumiri, postati aici si vom face tot posibilul sa le rezolvam. Chiar daca nu vom reusi de fiecare data, macar incercam.

• 3 săptămâni mai târziu...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.