Jump to content
POLITISTI.ro

Important! - Upgrade soft forum


Administrator

Recommended Posts

  • Administrator

De ceva vreme compania ce ne furnizeaza platforma forumului (IP.Board) a lanasat o noua versiune/generatie a acestui soft, ce aduce mai multe imbunatatiri.

Noi rulam aici pe o versiune ceva mai veche, iar un upgrade al softului e ceva inevitabil. Si deoarece dorim ca forumul nostru sa ruleze pe o platforma optimizata, profesionista si moderna, in perioada imediat urmatoare, forumul va suferi un upgrade al softului.

Ce inseamna acest lucru, din prisma membrilor?

Pentru o perioada scurta, site-ul va fi offline. Deci daca accesati forumul si veti observa ca este offline, sa stiti despre ce este vorba si care e motivul.

Schimbarile sunt majore si chiar daca majoritatea sunt in beackground, vor fi si schimbari vizibile tuturor, inclusiv in ceea ce priveste infatisarea forumului. De cateva saptamani, noi testam aceea versiune de soft noua si suntem convinsi ca mertia acest upgrade de soft.

Totusi, aparitia unor bug-uri in cazul unor astfel de schimbari majore este inevitabila, de aceea as avea rugamintea ca dupa upgrade sa intrati aici si sa ne anuntati.

Docamdata mai avem ceva de munca si nu va pot spune exact cand se va face trecerea si forumul va trece pe offline.

Multumesc pentru intelegere.

Link to comment
  • Moderator

Gata, rulam pe noul soft.

Inca mai sunt ajutari de facut, dar cea fost mai important a trecut.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri, va rog sa le postati aici.

Link to comment
  • Moderator

Atentie!

Noua platforma a forumului nu mai are doua imagini separate pentru un cont de membru, respectiv una pentru avatar si alta separata pentru imaginea de la profil.

Am optat sa pastram avatarele. Iar imaginile de la profil au disparut.

Link to comment
  • Member

arată bine noul soft, însă mă enerveaza faptul că nu este suportată la avatar o animație tip .gif (la apariția postării ). la multi ani in haine noi!!!!!

Edited by m1h4i
Link to comment
  • Administrator

Ma bucur sa vad ca va place. :)

m1h4i daca ai ajustat cu ajutorul softului forumului avatarul, nu va mai fi animat. Incearca sa urci un avatar animat la o dimensiune la care sa nu mai fie nevoie ca softul forumului sa faca ajustari pentru a o afisa. Si atunci ar trebui sa mearga.

Daca mai aveti si alte nedumeriri, probleme, propuneri sau nemultumiri, postati aici si vom face tot posibilul sa le rezolvam. Chiar daca nu vom reusi de fiecare data, macar incercam.

Link to comment
  • 3 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.