Jump to content
POLITISTI.ro

Competenţa teritorială a secţiei de poliţie unde locuiesc


DorinJ

Recommended Posts

Buna ziua,

Recent m-am mutat din Bucuresti in Timisoara. Datorita unei altercatii nefericite acum cativa ani, la vremea respectiva am retinut exact care e sectia de politie pe zona mea in care locuiam in Bucuresti. Ea e scrisa frumos pe site-ul ATOP. Inteleg de la un amic ca "in alte judete" ar fi pe site-urile IPJ-urilor, dar aici nimic.

Recent mutat in Timisoara, mi-am zis sa aflu care e sectia mea de politie, mai ales ca sunt fix intre doua. Am cautat pe net, nimic. Am vorbit cu un politist de la o sectie din zona, si mi s-a zis ca harta sectiilor reprezinta secret de stat. Spunandu-i ca la Bucuresti e o harta foarte frumoasa si publica, mi s-a transmis sec ca "nu e asa aici".

Cautand pentru alte judete, vad ca, din nou, nici acolo nu e prezenta impartirea in cadrul municipiilor, doar imparteala pentru cele orasenesti si rurale.

Deci care e treaba, fiecare municipiu isi imparte activitatea cum vrea ea si capitala alege sa aiba teritorii clar marcate, sau cum? Nu conteaza?

Link to comment
  • Marius changed the title to Competenţa teritorială a secţiei de poliţie unde locuiesc
  • Moderator

Încearcă să formulezi o solicitare scrisă în temeiul prevederilor Legii 544 din 2001 privind liberul acces la informațiile de interes public. Instituția publică are obligația să răspundă în scris la solicitarea informațiilor de interes public în termen cel mult 30 de zile de la înregistrarea solicitării. Refuzul comunicării informațiilor solicitate se motivează și se comunica în termen de 5 zile de la primirea.

Succes!

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.