Jump to content
POLITISTI.ro

Filmare cu Telefonul personal

Postare recomandată

Publicat

Buna seara , 

se poate filma organul de politie sau lucratorul de la sectia de politie care imi v-a lua o declaratie? In sectia de politie?Exista o lege care permite acest lucru ? .Vreau sa depun o plangere la Politie .Cainii mei au fost intoxicatii cu Antigel ( am analize in acest sens de la Clinica unde au fost internati ) Si as vrea sa depun plangere pentru a vedea daca gasim responsabilul .Si daca cei de la Politie pot Accesa camerele din imprejurarile casei noastre.

Va multumesc !

• Moderator
Publicat

Sub nicio formă nu se poate filma în sediile de politie, cu atât mai puțin o declarație 

Oricum, declarația îți va fi citita după ce ai dat-o și vei semna dacă ești de acord cu ce s-a scris.

Plângerea, pe de alta parte, este a ta, scrisa de tine ...este clar ca ce ai scris/sesizat, rămâne scris.

Înregistrările surprinse de camerele de supraveghere dimprejurul casei tale pot fi accesate de polițiști atât timp cât sunt montate la sediile/punctele de lucru ale unor persoane juridice (firme/societăți, magazine, instituții, autorități etc.)

Dacă aparțin unor vecini (persoane fizice), rămâne la latitudinea lor dacă vor sa le pună la dispoziția polițiștilor.

• Moderator
Publicat

@Savum,

Pentru a filma poliţistul care vă ia declarație în sediul secţiei de poliţie, trebuie doar să solicitați în prealabil permisiunea acestuia şi nu vor fi probleme. 

• Apreciez 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.