Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Bună ziua! Am terminat facultatea de drept și aș vrea să fac masterul la academia de poliție. Aș vrea să vă întreb se dă probe sportive pentru a face masterul la criminalistică? Aștept un răspuns 

Modificat de CITADELA
  • Marius a modificat titlul în Master profesional la Academe pt formare ofiteri
  • Moderator
Publicat

Răspunsul este da.

Concursul de admitere se desfășoară în trei etape:

• Proba de evaluare a performanței fizice;
  • Proba de evaluare a cunoștințelor;
  • Examinarea medicală.

Poţi consulta Regulament privind organizarea şi desfăşurarea concursului de admitere la programul de studii universitare de master profesional pentru formarea ofițerilor de poliție "Științe penale în asigurarea ordinii și siguranței publice" 2024 din ataşament.

Regulament-admitere-Masterat-profesional-2024.pdf

• 1 an mai târziu...
Publicat

Bună ziua, 

Aș dori să adresez o întrebare persoanelor care au trecut prin această experiență sau care cunosc situații similare. Voi absolvi o facultate cu 180 de credite și îmi doresc să mă înscriu la Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr”. După cel puțin un an de experiență în domeniu, intenționez să caut oportunități pentru a deveni ofițer, începând cu cel mai mic grad, adică subinspector. Am citit regulamentul de participare la Masterul Profesional din cadrul Academiei de Poliție, dar aș dori să știu dacă studiile mele de 180 de credite sunt echivalente cu cele de lungă durată sau dacă trebuie să urmez un program de master de doi ani (în timp ce sunt activ în cadrul MAI) pentru a acumula cele 240 de credite necesare și ulterior să susțin examenul TCO.

Exista alte solutii pentru obtinerea gradului de ofiter (subinspector)? Va multumesc anticipat.

• Moderator
Publicat (modificat)

Din câte știu iti trebuie 240 de credite.

Citește mai multe aici https://admitere.academiadepolitie.ro/#admitere-masterat-profesional

De asemenea, ai și varianta TCO după ce vei fi absolvit și facultatea și Școala de Agenți de Poliție (Câmpina sau Cluj).

Mai este și varianta "încadrare sursa externa" prin care poți aplica pt un post de agent sau unul de ofițer în funcție de alegerea ta și bineînțeles, de studiile pe care le ai la acel moment.

Modificat de Roby
  • 4 luni mai târziu...
Publicat

Ce specializare de master e mai utila pentru polițiști, științe penale sau management? Și ce universitate ar fi mai recomandată pentru urmarea masterului în afara de Academia de Poliție?

• CITADELA a modificat titlul în Master profesional la Academie pt formare ofiteri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.