Jump to content
POLITISTI.ro

Comunicat D.G.A./Poliţist prins în flagrant la Vâlcea


NewsBot

Recommended Posts

Ieri, 01.09.2011, ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie - Biroul Judeţean Anticorupţie Vâlcea, sub coordonarea procurorului desemnat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea, cu sprijinul Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă, au prins în flagrant un poliţist după ce a primit bani cu titlu de mită.

Detalii: Flux de stiri MAI

Link to comment
  • Moderator

Da, stiu. Din pacate pentru mine am asistat la o parte din arestare. E dramatic, nu vreti sa vedeti asa ceva. Insa dupa cum spune drAGO5, si-a facut-o cu mana lui.

Link to comment
  • Moderator

Un om al legii de la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Vâlcea a trecut de partea cealaltă a barierei şi din apărător a ajuns să fie el cel acuzat. Curtea de Apel Piteşti a dispus arestarea lui preventivă. Agentul Marian Stanciu este acuzat de luare de mită şi a ajuns în arest. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au dispus, au organizat un flagrant delict în prima zi din luna septembrie. Fără să ştie ce i se pregăteşte agentul de poliţie a primit 1.000 de lei de la o femeie căreia îi promisese că în schimbul sumei va distruge dosarul în care aceasta era cercetată. Înainte de a oferi banii, cea cercetată a făcut denunţ şi l-a dat pe agent pe mâna procurorilor. Astfel, în urma flagrantului poliţistul a fost luat ca din oală de procurori. Marian Stanciu a fost reţinut în aceeaşi zi şi prezentat Tribunalului Vâlcea cu propunerea de arestare preventivă. Magistraţii au dispus cercetarea lui în stare de libertate, şi au pus interdicţia ca Marian Stanciu să părăsească localitatea. Miercuri s-a judecat recursul la Curtea de Apel Piteşti şi judecătorii au dispus arestarea lui preventivă pentru o perioadă de 29 de zile. Procurorii continuă cercetările în ceea ce-l priveşte pe poliţist pentru a stabili toate detaliile acestui caz.

http://ziartop.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=14801:poliist-valcean-arestat-la-piteti&catid=4:fapt-divers&Itemid=5

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.