Jump to content
POLITISTI.ro

Carabina semi automata 9mm


caracostea

Recommended Posts

Salutare!

Aveți idee dacă se pot achiziționa carabine semi auto pe 9mm (de ex. Sig Sauer MPX K) pentru destinație apărare și pază? 

Caracteristicile tehnice bifează cerințele pentru a fi încadrată ca și armă scurtă (lungime țeavă sub 30cm sau lungime totală sub 60cm - modelul de mai sus le bifează pe ambele, chiar).

Bineînțeles, cu încărcător cu capacitate până în 20 de cartușe.

Link to comment
  • Moderator

Denumirea asta de "carabină" nu se regăseşte niciunde în lege. În plus, din ce ştiu, termenul ăsta de "carabină" se referă la armele de foc ce utilizează muniţie / cartușe pt pușcă.
SIG SAUER MPX 9mm este de fapt un pistol mitralieră (pe site producătorului este la categoria Submachine), iar modelul pus în discuţie se încadrează de fapt la Categoria A - Arme şi muniţii interzise, pct. 6 - Armele de foc semiautomate care provin sau au fost transformate din arme de foc automate.

  • Upvote 3
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.