Jump to content
POLITISTI.ro

Unitate vs subunitate

Postare recomandată

• Membru
Publicat

Va salut, o scurta întrebare am și eu la dmv, fiindu mi de un real ajutor dacă ați indica un act normativ, așadar:

care este unitate și care este subunitate?

• Moderator
Publicat

Unităţile de poliţie sunt structurile cu personalitate juridică şi conduse de un ordonator de credite. Spre exemplu, Inspectoratul General al Poliţiei Române şi unităţile teritoriale aflate în subordinea acestuia, Direcţia generală de poliţie a municipiului Bucureşti şi inspectoratele judeţene de poliţie.
Subunităţile sunt structuri de poliţie din componenţa unităţilor, ce sunt subordonate acestora. Exemplu: poliţiile municipale, orăşeneşti sunt structuri din cadrul şi în subordinea Inspectoratelor judeţene. Şefi subunităţilor de poliţie nu sunt ordonator de credite.
Am explicat aşa în mare, pentru că pot exista şi excepţii ce sunt reglementate prin acete normative separate.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.