Jump to content
POLITISTI.ro

Master profesional pt formarea ofiţerilor de poliţie


Recommended Posts

  • Moderator

Master profesional pentru formarea ofiţerilor de poliţie

Academia de Poliţie "A.I. Cuza" a publicat "Regulamentul privind organizarea şi desfăşurarea concursului de admitere la programul de studii universitare de master profesional pentru formarea ofițerilor de poliție - Sesiunea iulie-septembrie 2023.

Programul, destinat formării ofiţerilor de poliţie, este accesibil inclusiv agenţilor de poliţie absolvenţi cu diplomă de licenţă sau echivalentă ai învățământului superior de lungă durată şi absolvenţi cu diplomă de licență sau echivalentă ai programelor de studii universitare de licență cu minim 240 de credite de studiu transferabile.
La finalizarea masterului profesional, absolvenții vor fi repartizați în cadrul structurilor Poliției Române, potrivit nevoilor instituţiei. Programul are durata de un an, două semestre, 60 de credite de studiu transferabile și se organizează la forma de învățământ cu frecvență, domeniul de studii universitare "Drept".
Recrutarea candidaţilor pentru participarea la concursul de admitere se realizează de către structurile de resurse umane ale unităţilor din subordinea Inspectoratului General al Poliţiei Române, în raport cu domiciliul / reşedinţa candidatului.

Concursul de admitere se desfășoară în trei etape:

  1. - Proba de evaluare a performanței fizice;
  2. - Proba de evaluare a cunoștințelor;
  3. - Examinarea medicală.

Probele de concurs din cadrul etapelor I şi II se susţin la sediul Academiei, potrivit planificării realizate de către instituţia de învăţământ și vor fi aduse la cunoștința candidaților, în timp util, prin postarea pe pagina de internet a concursului de admitere.

  • Upvote 1
Link to comment
  • 4 months later...
Politisti.ro

Anexa nr. 2 la Dispoziția directorului general al DGMRU nr. II/12432 din 17.07.2023

NUMĂRUL DE LOCURI LA ACADEMIA DE POLIŢIE ÎN ANUL UNIVERSITAR 2023-2024 - Studii universitare de master profesional pentru formarea ofițerilor de poliție = 75

Locuri-master-profesional.png.508e7637cf1d2ba707a54e611e3576c1.png

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.