Jump to content
POLITISTI.ro

Subforum Timp liber


Neroli

Recommended Posts

Interesant forum, îmi place, mai ales că poţi găsi rapid soluţii pertinente, dar şi pentru că toată lumea e ok, amabilă, cu bun-simţ. Felicitări!

Sunt ferm convinsă că veţi avea destui care vor apela la voi în rezolvarea unor probleme, însă cum îi faceţi să şi rămână aici, să devină fideli, să acceseze forumul şi pentru relaxare?

Sugestia mea se referă la reorganizarea subforumului Timp liber, care să cuprindă subarii gen Traveling, Sport, Muzică, Filme, Amuzament, Chat, Girly stuff (că nouă ne place bârfa şi vrem un colţ al nostru despre creme şi pantofi) etc.

Orice informaţie nestructurată se pierde.

Sunt convinsă că avem multe în comun, dar ne lipseşte oportunitatea să descoperim asta.

  • Upvote 2
Link to comment

Neroli mulţumim de aprecieri. Părerea mea este că nu este indicată iniţierea unui subforum Timp liber. Pentru că acolo deja sunt topicuri cu unele din temele propuse de tine. ex. Jurnal de călătorie, O recomandare muzicală, Bancuri, etc. Mai mult poţi tu iniţia noi topicuri în aria Timp liber cu condiţia ca acestea să nu fi fost iniţiate deja de alţi membri.

Link to comment

Nu prea m-am făcut înţeleasă.

Nestructurate, subiectele se pierd. Niciun nou-venit nu răsfoieşte pagini de pe o subarie. Se uită pe prima, cel mult şi pe a doua. Poate pe antepenultima e un topic de interes pentru el, dar nu va şti asta. Mai mult, când există o arie dedicată unei anume ramuri, oricine este mai tentat să iniţieze o discuţie.

O astfel de măsură i-ar face şi pe cei din afară, civilii adică, să petreacă mai mult timp pe forum. Eu, de exemplu, citesc cu interes despre pistoale şi alte dotări, însă nu am ce posta, pentru că nu mă pricep.

Bine, o simplă structurare a ariei Timp liber nu va schimba multe, dar, dacă e însoţită şi de implicare din partea tuturor, forumul s-ar mări atât ca useri, cât şi ca informaţie.

Mulţumesc, Horia.

  • Upvote 1
Link to comment

Neroli dacă vei studia mai bine platforma forumului vei observa că în partea dreapta sus se află o căsuţă numită "Google" căutare personalizată" special creată pentru a căuta domeniile de pe forum care te interesează. De ex. introduci cuvântul "muzică" şi platforma îţi dezvăluie toate topicurile în care s-a vorbit pe acest subiect. Mai uşor de atât nu cred că poate fi. Subiectele nu au cum să se piardă.

Edited by copman
Link to comment

"Google" căutare personalizată" special creată pentru a căuta domeniile de pe forum care te interesează.

Pe principiul acesta, n-ar trebui să mai existe nicio subarie, ci doar o dezordine organizată.

Mulţumesc, Marius.

Link to comment

Nu a afirmat nimeni aşa ceva. Faptul că încerci să fii ironică prin postarea unei reclame gen "dorele ia mai fă tu aşa..." nu face decât să îmi întărească convingerea pe care o am. Eu nu susţin că orice idee este proastă însă argumentele tale pe mine nu m-au convins că este bună, ca să te parafrazez puţin.:clip:

Link to comment

,,Cănd toata lumea iti da dreptate, ori esti al naibii de destept, ori esti patron."

Neroli , Copman lasati viziunile si impacati-va.

,,Viziunea mea" este ca forumul este ordonat insa totul este perfectibil.

V-am dat dreptate la amandoi. :clip:

Edited by Elvis
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.