Jump to content
POLITISTI.ro

Apeluri primite de la un număr ascuns

Postare recomandată

Publicat

Buna seara, am si eu o intrebare, ma tot suna un numar ascuns si stiu cine e, i-am spus sa inceteze iar m-a sunat si am inceput sa vorbesc vulgar cu el la fel si acea persoana, daca tot ma suna cum as putea rezolva cu politia?

• Marius a modificat titlul în Apeluri primite de la un număr ascuns
  • Moderator
Publicat

Ce ai vrea să rezolvi cu poliţia? Te rog să fii mai explicită.

• Membru
Publicat

Pana la Politie ai putea sa-ti instalezi o aplicatie care blocheaza apelurile cu nr ascuns si ai rezolvat-o. 

• Moderator
Publicat

Pe iPhone nu este necesară instalarea unei aplicații terțe, se pot ignora apelurile necunoscute din setările telefonului. 
IMG_8771.jpeg

IMG_8772.png

Nu știu pe Android dacă există o funcție similară.

Publicat
On 27.05.2023 at 13:08, Marius a scris:

Pe iPhone nu este necesară instalarea unei aplicații terțe, se pot ignora apelurile necunoscute din setările telefonului. 

Din păcate setarea asta de pe iPhone e cam inutilă, pentru că nu blochează apelurile cu număr ascuns, ci pe cele cu număr necunoscut. Adică toate apelurile de la numere pe care nu le ai salvate explicit în lista ta de contacte. Înseamnă că nu te mai poate suna nici curierul cînd vine cu un pachet, nici cineva de la vreo instituție cu care ai o relație (bancă, asigurare, televiziune, telefonie, etc.), nici vreun coleg de serviciu (pentru că dacă-i o multinațională cu patru mii de angajați... nu-i poți băga pe toți în agendă), nici Glovo cînd vine cu o pizza, nici vreun potențial client cînd vinzi ceva pe OLX... Nu te mai sună nimeni în afară de cunoscuții tăi, ceea ce e absurd. Poate fi utilă pentru telefonul unui copil, ca să controleze părinții cine-l poate suna și cine nu, sau eventual al unui bătrîn aflat la azil, dar pentru un adult activ n-are nici un sens.

Facilitatea de blocare a apelurilor cu număr ascuns este cerută cu insistență de utilizatori de ani de zile, dar Apple se face că n-aude. Și din păcate nici cu o aplicație third-party nu se poate, pentru că API-ul pus la dispoziție de iOS aplicațiilor third-party este foarte limitat și nu permite acest gen de filtrare. Am căutat personal așa ceva. Nu există. 🙁

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.