Jump to content
POLITISTI.ro

Apeluri primite de la un număr ascuns


Biaaa

Recommended Posts

Buna seara, am si eu o intrebare, ma tot suna un numar ascuns si stiu cine e, i-am spus sa inceteze iar m-a sunat si am inceput sa vorbesc vulgar cu el la fel si acea persoana, daca tot ma suna cum as putea rezolva cu politia?

Link to comment
  • Marius changed the title to Apeluri primite de la un număr ascuns
  • Active member

Pana la Politie ai putea sa-ti instalezi o aplicatie care blocheaza apelurile cu nr ascuns si ai rezolvat-o. 

Link to comment
  • Moderator

Pe iPhone nu este necesară instalarea unei aplicații terțe, se pot ignora apelurile necunoscute din setările telefonului. 
IMG_8771.jpeg

IMG_8772.png

Nu știu pe Android dacă există o funcție similară.

Link to comment
On 27.05.2023 at 13:08, Marius a scris:

Pe iPhone nu este necesară instalarea unei aplicații terțe, se pot ignora apelurile necunoscute din setările telefonului. 

Din păcate setarea asta de pe iPhone e cam inutilă, pentru că nu blochează apelurile cu număr ascuns, ci pe cele cu număr necunoscut. Adică toate apelurile de la numere pe care nu le ai salvate explicit în lista ta de contacte. Înseamnă că nu te mai poate suna nici curierul cînd vine cu un pachet, nici cineva de la vreo instituție cu care ai o relație (bancă, asigurare, televiziune, telefonie, etc.), nici vreun coleg de serviciu (pentru că dacă-i o multinațională cu patru mii de angajați... nu-i poți băga pe toți în agendă), nici Glovo cînd vine cu o pizza, nici vreun potențial client cînd vinzi ceva pe OLX... Nu te mai sună nimeni în afară de cunoscuții tăi, ceea ce e absurd. Poate fi utilă pentru telefonul unui copil, ca să controleze părinții cine-l poate suna și cine nu, sau eventual al unui bătrîn aflat la azil, dar pentru un adult activ n-are nici un sens.

Facilitatea de blocare a apelurilor cu număr ascuns este cerută cu insistență de utilizatori de ani de zile, dar Apple se face că n-aude. Și din păcate nici cu o aplicație third-party nu se poate, pentru că API-ul pus la dispoziție de iOS aplicațiilor third-party este foarte limitat și nu permite acest gen de filtrare. Am căutat personal așa ceva. Nu există. 🙁

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.