bobi25 Posted March 13 Share Posted March 13 Salut, as vrea sa stiu cum ma pot angaja la politia animalelor. Ma poate ajuta cineva? Link to comment
ScanBlu Posted March 13 Share Posted March 13 (edited) Daca esti civil, cand se scot astfel de posturi la concurs din sursa externa. Urmaresti anunturi postate pe Internet in acest sens. De 6-8 luni nu am mai vazut astfel de anunturi la B.P.A. (Biroul pentru Protectia Animalelor) sau S.P.A. (Serviciul pentru Protectia Animalelor). Daca esti deja politist, prin raport adresat sefului inspectoratului, cu acordul sefului B.P.A./S.P.A. (la cerere) sau prin nota de fundamentare a sefului B.P.A./S.P.A., la care iti dai acordul (in interesul serviciului). Edited March 13 by ScanBlu Link to comment
bobi25 Posted March 14 Author Share Posted March 14 Super, mersi. Anunturile sunt postate doar pe https://www.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs ? Link to comment
ScanBlu Posted March 15 Share Posted March 15 Acolo si cred ca si fiecare unitate care scoate astfel de posturi la concurs, le posteaza pe portalul propriu de Internet, la rubrica Cariera/Posturi scoase la concurs. Link to comment
Recommended Posts