Jump to content
POLITISTI.ro

Certificat inmatriculare cu colt lipsa

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua.

In urma desfacerii plicului cu talonul primit de la DRPCIV am agatat si un colt al certificatului de inmatriculare.

Bucata lipsa nu o mai am.

Mentionez ca latura cea mai mare din ruptura are cam 1cm, confrom pozei.

Se mai poate folosi acest talon sau risc sa-mi iau amenda si trebuie preschimbat?

Va multumesc.

certif.png

• Moderator
Publicat

Depinde de interpretarea fiecăruia. În situaţia în care vrei să scapi de orice grijă, poţi solicita un duplicat al certificatului de înmatriculare. Pentru eliberarea duplicatului:

Art. 13 - (1) Eliberarea unui duplicat al certificatului de înmatriculare se efectuează de către serviciul public comunitar regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor care a efectuat înmatricularea, la solicitarea titularului certificatului de înmatriculare, în baza depunerii următoarelor documente:
a) cererea solicitantului, al cărei model este prevăzut în anexă;
b) abrogată;
c) certificatul de înmatriculare deteriorat sau, după caz, declarația de pierdere sau furt a acestuia;
d) dovada plății contravalorii certificatului de înmatriculare;
e) actul de identitate al solicitantului, în original și în copie.
f) procura specială în formă autentică, după caz.
(2) Documentul original prevăzut la alin. (1) lit. e) se restituie pe loc, după confruntarea copiei cu acesta.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.