Jump to content
POLITISTI.ro

Încălcarea legislației de către autobuze sau microbuze


stefan357

Recommended Posts

Salut! Por solicita la 112 o intervenție a unui echipaj de politie rutiera dacă un microbuz ce tocmai a plecat , are mulți pasageri în picioare și nu da bilete? Sau pot doar sa fac o plângere? Mulțumesc de răspunsuri!

Link to comment
  • Marius changed the title to Încălcarea legislației de către autobuze sau microbuze
  • Moderator

@stefan357,

Apelul la 112 trebuie făcut numai atunci când ești într-o situație de urgență sau dacă altcineva se află într-o situație de urgență.
O situație de urgență este cea în care sunt puse în pericol viața și/sau proprietatea etc. și care necesită intervenția imediată a instituțiilor specializate (Ambulanță, Poliție și Pompieri).

În situația expusă de tine discutăm despre comiterea unor fapte contravenționale care se sancționează în principal cu amendă. 
Când ai asistat sau ai cunoştinţă despre săvârşirea unei fapte ilegale / antisociale legal este să expui situația în scris unei unităţi de poliţie competente. Mai multe detalii despre formularea unei reclamații poți vedea aici:

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.