Jump to content
POLITISTI.ro

Salariile bugetarilor....implicit ale politistilor taiate inca o data

Postare recomandată

Publicat

Salutare! Am auzit ca salariile noastre vor fi taiate din nou din decembrie sau ianuarie cu 30 de procente. Vreo parere despre asta?

• Displace 5
Publicat (modificat)

cine e sursa?e de incredere sau e doar un zvon sa vezi cum reactionam,ca vad ca esti cam nou pe forum

nu mai arunca pastile de astea ca si asa suntem dezamagiti de sistem

Modificat de ciocanas
  • Membru
Publicat

Zvonacii sa termine cu astfel de ineptii... Mai se gaseste cateun "dastept" de prin inalta imparatie sa arunce cateun zvon din asta ca sa ia "temperatura" in randul plebei...prietene, daca nu ai altceva de lucru, cauta-ti si fugi repejor de pe forum, ca nu e locul tau aici.

• Apreciez 1
Publicat

Eu incep sa cred ca toate zvonurile astea vin de la cei ce ne conduc, tocmai in ideea de a testa terenul, eventual de a ne obisnui cu ideea...

Publicat

La o vorba s-a adus discutia de salarii....si am auzit ca asa se preconizeaza....ce aveti....si eu sunt in aceasi situatie ca si voi...ce rost ar avea sa arunc vorbe in vant......ganditi-va si voi putin sau.....:P...am vrut sa aflu daca se aude si in alta parte de asa cv

asta cautam si pe forum-urile astea...sa vad daca s-a adus vorba....

• Displace 7
Publicat

La o vorba s-a adus discutia de salarii....

Şi de ce nu le-ai cerut lor mai multe lămuriri?

Nu-mi spune că nu ţi-ai permis... dacă aţi fi avut o astfel de relaţie, mai distantă, n-ar fi vorbit ei în prezenţa ta.

• Membru
Publicat

da ma, daca tu ai lansat zvonul sigur ca de acum se aude si in alta parte.......zi-le......

Publicat

Salutare! Am auzit ca salariile noastre vor fi taiate din nou din decembrie sau ianuarie cu 30 de procente. Vreo parere despre asta?

Ai auzit decât cu o ureche, în realitate e vorba de 80 de procente, adică 30 ale tale auzite cu două urechi. Îmi poți explica cum vine asta? :blink:

• Apreciez 1
  • Displace 1
  • 1 lună mai târziu...
Publicat

Opritii cumva pe astia ce se joacă cu sănătatea noastră psihică! Parcă dreptul la liberă exprimare nu înseamnă să-ti baţi joc de buzunarul meu şi să-i dai emoţii...

Publicat

Initiatorul topicului face referire la un articol din revista presei, dar articolul este datat undeva prin luna mai 2011.

Aceasta scadere era luata in calcul in cazul in care nu se realizau disponibilizarile.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.