Jump to content
POLITISTI.ro

Calcularea zilelor de concediu medical

Postare recomandată

Publicat

Buna seara,

Stie vreun coleg daca la programul de 8 ore in 3 schimburi, acordarea concediului medical afecteaza liberele din decursul lunii?

Precizez faptul ca, CM-ul l-am avut dupa planificarea in schimburi, ulterior celor 3 zile de CM  pe care le-am avut s-a refacut planificarea si mi-au fost taiate 3 zile libere aferente lunii August.

CM-ul l-am avut in zilele cand eram la serviciu. 
Multumesc!

• Marius a modificat titlul în Calcularea zilelor de concediu medical
  • Moderator
Publicat

Concediu medical pentru incapacitate temporară de muncă se acordă în zile calendaristice. Nu înţeleg despre ce calcul vorbeşti din moment ce discutăm de zile calendaristice.

Publicat
11 hours ago, Marius said:

Concediu medical pentru incapacitate temporară de muncă se acordă în zile calendaristice. Nu înţeleg despre ce calcul vorbeşti din moment ce discutăm de zile calendaristice.

In ce lege gasesc specificatia asta?

• Moderator
Publicat

Spre exemplu, în OUG 158 din 2005 privind concediile şi indemnizaţiile de asigurări sociale de sănătate, la art. 10 alin. (8) se precizează:

"(8) Din duratele de acordare a concediilor medicale, exprimate în zile calendaristice, se plătesc zilele lucrătoare."

PS: @Cata S, te rog mult, să citeşti Regulamentul acestui website şi să te conformezi. Funcţia de citare a postărilor are sens doar dacă respectiva postare nu este chiar ultima, în caz contrar acesta se repetă în mod inutil şi deranjant. În concluzie, te rog nu mai cita postarea anterioară! Mulţumesc pentru înţelegere.

• Apreciez 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.