Jump to content
POLITISTI.ro

Școala de agenți sau sursă externă

Postare recomandată

Publicat

Salut! Nu sunt sigur dacă a mai fost adresată întrebarea dar eu nu am găsit-o pe aici. Vreau să intru în poliție însă vreau să rămân în județ momentan. Dacă intru din sursă externă, ulterior mai pot face școala de agenți ca să avansez? sau e ori una ori cealaltă și ăla ți-e destinul? mă ajută în vreun fel faptul că am studii universitare? 

Publicat (modificat)

E ori una ori alta. Poti urma ulterior, daca vrei, Academia de Politie la frecventa redusa ca sa ajungi sigur ofiter de politie din agent de politie sau poti de asemenea ajunge ofiter, avand studii superioare, prin participarea de asemenea la un concurs pt. posturi de ofiter din sursa externa, agent fiind deja. Chiar in momentul actual se organizeaza astfel de concursuri de incadrare politisti (ofiteri sau agenti) din sursa externa.

Modificat de ScanBlu
  • Moderator
Publicat

Dacă ocupi un loc prin încadrare din sursa externa, ramai în județ, garantat. (asta dacă nu cumva candidezi în alt judet). Dacă faci o școală de politie, nu ai garanția ca vei lucra în județul tău. 

Dacă intri din sursa externa, nu este nevoie sa faci o școală de Politie ca să avansezi, pt ca din punctul de vedere al statutului, sa zic asa, este același lucru; poți, cum a zis ScanBlu, sa urmezi Academia la FR, sau având studiile superioare deja terminate, sa candidezi pe un loc de ofițer, la un concurs de TCO.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.