tocmai am vazut azi ca o sa intre o lege cu masiniile pe bulgaria ca nu vor mai avea voie sa circule la noi , asta tinand cont de faptul ca mam chinuit 2 luni sa fac un imprumut sa imi iau si eu o masina din germania sa o inm la bg mi-a picat foarte bine ( , iar taxa pentru masina care vroiam sa o iau este de 2400 de euro adica inca 3 sferturi din pretul masinii e un mare XXXXX pe romaneste ... dar traim in romania si asta ne ocupa tot timpul
pana la urma in cat timp va intra legea si daca iesi cu ea din tara si reintrii nu e valabila chestia ? sau ceva de genu ?
Question
b990rvn
tocmai am vazut azi ca o sa intre o lege cu masiniile pe bulgaria ca nu vor mai avea voie sa circule la noi , asta tinand cont de faptul ca mam chinuit 2 luni sa fac un imprumut sa imi iau si eu o masina din germania sa o inm la bg mi-a picat foarte bine
( , iar taxa pentru masina care vroiam sa o iau este de 2400 de euro adica inca 3 sferturi din pretul masinii e un mare XXXXX pe romaneste ... dar traim in romania si asta ne ocupa tot timpul
pana la urma in cat timp va intra legea si daca iesi cu ea din tara si reintrii nu e valabila chestia ? sau ceva de genu ?
Edited by CITADELAlimbaj neadecvat
4 answers to this question
Recommended Posts