Jump to content
POLITISTI.ro

Masinile pe Bulgaria


b990rvn

Recommended Posts

tocmai am vazut azi ca o sa intre o lege cu masiniile pe bulgaria ca nu vor mai avea voie sa circule la noi , asta tinand cont de faptul ca mam chinuit 2 luni sa fac un imprumut sa imi iau si eu o masina din germania sa o inm la bg mi-a picat foarte bine :(( , iar taxa pentru masina care vroiam sa o iau este de 2400 de euro adica inca 3 sferturi din pretul masinii e un mare XXXXX pe romaneste ... dar traim in romania si asta ne ocupa tot timpul

pana la urma in cat timp va intra legea si daca iesi cu ea din tara si reintrii nu e valabila chestia ? sau ceva de genu ?

Edited by CITADELA
limbaj neadecvat
Link to comment
  • Moderator

Nasol pt tine, dar eu unul m-am saturat de smecheri care circula fara asigurare si nu-si platesc taxele de drum, razandu-ti in nas ca nu ai ce sa le faci...

Asta nu inseamna ca sunt de acord cu politica de taxare excesiva aplicata in prezent de statul roman la inmatricularea autovehiculelor in RO.

Edited by danpin
Link to comment
  • Moderator

Deocamdata aceasta intentie este in stadiul de proiect. Daca se va concretiza sau nu si in cat timp nu avem de unde sa stim. Depinde de oamenii politici.

De asemenea nici nu-ti putem raspunde cu privire la procedurile sau regulile ce vor fi impuse, intrucat nu am vazut ce contine. Urmareste acest topic:

iar daca va fi supus dezbaterii publice, cu siguranta va fi postat acolo.

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.