Jump to content
POLITISTI.ro

Acţiune de prevenire a furturilor din camere de hotel şi din auto, în staţiunea Costineşti


NewsBot

Recommended Posts

Miercuri, 24 august 2011, ora 10.00, poliţiştii Serviciului de Ordine Publică şi cei ai Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii în colaborare cu Poliţia Staţiunii Costineşti vor derula o acţiune de prevenire a furturilor din camere de hotel şi din auto pe faleza din localitate.

Detalii: Flux de stiri MAI

Link to comment

Va rog nu mai deschideti topicuri de informare cu activitati comunicate de MAI. "vacanta in siguranta" este cea mai mare prostie cu prevenirea. Actiunea a fost inventata sa vina pe litoral si cei de la "prevenire" . Hartiile cu sfaturi distribuite in cadrul actiunii ajung la cosul de gunoi. Daca este cineva curios poate cere nr. de hartii tiparite si sa-l compare cu nr. hartiilor distribuite conform sintezelor raportate. Surpriza va fi ca au fost distribuite mai multe hartii decat cele tiparite. :ner: :ner:

Link to comment
  • Moderator

Userul NewsBot, dupa cum ii spune si numele, este un "robot" ce preia in mod automat stirile si comunicatele publicate pe site-ul www.comunicare.mai.gov.ro.

Gasesti mai multe detalii aici:

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.