Skip to content

Întâlnire polițiști.ro 2021

Featured Replies

• Author

Corneliu - 1 persoana

• Replies 44
  • Views 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Știți ce îmi place? Că nu a întrebat nimeni cât costă Sunt sigur ca nici nu o sa conteze, va merita deplasarea asta într-o așa locație deosebită, între prieteni.

• 1. Andrei - 2 persoane 2. Bogdan - 1 sau 2, inca nu stiu exact 3. Danpin - o cameră mai mare, posibil 3 persoane 4. Catalin - 2 persoane 5. Corneliu - 1 persoana 6. Marius - 2 persoane

• Am vorbit la telefon cu Nicu şi totul e aranjat, rămâne să ne vedem la locaţia şi data respectivă. Nu e nevoie să plătim avans pentru rezervare.

• Moderator

1. Andrei - 2 persoane
2. Bogdan - 1 sau 2, inca nu stiu exact
3. Danpin - o cameră mai mare, posibil 3 persoane
4. Catalin - 2 persoane
5. Corneliu - 1 persoana
6. Marius - 2 persoane

• Membru

Deci a rămas acea perioadă din Septembrie..🥲

• Moderator

Cam da, pentru că din ce am înţeles Nicu a rezervat pentru weekend-ul ăla. Corect @bmnicu?

Da

• Membru

Ceva noutăți?

• Moderator

Am vorbit la telefon cu Nicu şi totul e aranjat, rămâne să ne vedem la locaţia şi data respectivă. Nu e nevoie să plătim avans pentru rezervare.

• Membru

Perfect! Mulțumim pentru update!

• Author

👍

Ar fi bine să avem haine mai groase, de munte, deja e frig seara. Și ar fi util dacă v-ați lua costum de baie pt jacuzzi 😀.

@BogdanAlx  Ai decis, vei fi singur sau veți fi două persoane?  
Dacă ești singur, întrebarea ar fi dacă poți lua o cameră împreună cu @Cornelius? Dacă este și el de acord, bineînțeles! Atunci ar mai veni un coleg de la Poliția Mamaia, el va fi oricum toată săptămâna la Comandău dar l-aș lua cu noi în week-end.

• Author

Salut, știi ca pentru mine nu contează cu cine stau în camera.

• Membru

In cazul ăsta, vin singur 😀 ca să poată veni și colegul. Nu știam nimic sigur până la mijlocul săptămânii viitoare.

• Moderator

Știți ce îmi place?

Că nu a întrebat nimeni cât costă :D

Sunt sigur ca nici nu o sa conteze, va merita deplasarea asta într-o așa locație deosebită, între prieteni.

• Membru

Apropo, vine și vreun colecționar de embleme de politie la întâlnire? Poate facem vreun schimb, ceva... 🤪

• Membru

Eu aduc tortul, am uitat să menționez...

• Author

Eu cu vinu 10 kg ajung.

• Moderator
On 11.09.2021 at 13:02, Andrei a scris:

Apropo, vine și vreun colecționar de embleme de politie la întâlnire? Poate facem vreun schimb, ceva... 🤪

Nu mai ţin minte dacă rămăsese stabilit să-ţi aduc vreo emblemă, aşa că te rog să-mi zici. Mare lucru, mă refer la noutăţi nu am, că nu am mai avut timp să mă ocup de colecţionat.

• Membru

Dragi colegi, e al treilea an in care vreau sa ajung și se dau peste cap planurile. Tocmai ce ne-a carantinat pe majoritatea de la birou, având doi colegi confirmați și cu simptome destul de nasoale. Întrucât ținând cont de perioada de incubatie, nu știm exact dacă avem sau nu, trebuie sa ma retrag de la ieșirea de pe Weekend cu cele mai mari păreri de rău. 🙁

• Membru

@Catalin nici eu nu mai retin... Daca ai pentru schimburi, ia-le cu tine.. Ca si eu le iau pe ale mele 😎