Popular Post DinuCristina Posted August 22, 2011 Popular Post Share Posted August 22, 2011 In luna iunie 2011, intr-un context nefavorabil, baiatului meu i s-a furat un telefon de valoare, fiind foarte afectat in urma acestei intamplari. In baza sesizarii facute la sectia 2 de Politie a Capitalei, telefonul a fost recuperat in scurt timp. Tin sa transmit pe aceasta cale multumirile si stima mea domnului inspector de politie Alexandru Moraru. Datorita competentei profesionale a domniei sale, fiul meu si-a recapatat increderea in sistem. Gabriela din Campina 11 Link to comment
dorian Posted August 22, 2011 Share Posted August 22, 2011 Multumim si speram sa aveti in continuare incredere in politistul roman. Link to comment
Moderator danpin Posted August 22, 2011 Moderator Share Posted August 22, 2011 Frumos gestul dvs. de a-i multumi public. Pentru cei care inca isi mai fac meseria cu pasiune, conteza f. mult. Felicitari colegului! Link to comment
lionn Posted October 18, 2011 Share Posted October 18, 2011 Multumesc Administratorului! Link to comment
Recommended Posts