Jump to content
POLITISTI.ro

Politist bagat in coma


Dau

Recommended Posts

Un poliţist din Arad este internat în stare gravă la Spitalul Judeţean din Timişoara, după ce a fost bătut de trei sportivi, în timp ce se afla la o nuntă şi a încercat să aplaneze un conflict.

Poliţistul are 31 de ani şi era în timpul liber, participând la o nuntă, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la Ştrandul Neptun din municipiul Arad.

Conform anchetatorilor, bărbatul, care lucrează la Poliţia de proximitate, a ieşit din sala de petreceri şi a văzut pe alee o altercaţie fizică între nişte bărbaţi, astfel că a încercat să aplaneze conflictul.

"Colegul nostru a acţionat conform statutului poliţistului şi a dispoziţiilor noastre, adică a respectat obligaţia să intervină chiar şi în timpul liber. Poliţistul nu a intervenit fizic, ci doar verbal, însă a fost bătut de trei tineri, despre care ulterior s-a constatat că sunt sportivi de performanţă, membri ai unui club de kickbox", a declarat Camelia Tuduce, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Arad.

Conform sursei citate, poliţistul bătut a fost preluat de o ambulanţă în stare de inconştienţă şi la scurt timp a intrat în comă de gradul I.

Victima agresiunii, care a ieşit din comă, are un hematom pe creier, dar şi numeroase traumatisme şi leziuni interne.

Agresorii sunt trei sportivi cu vârste cuprinse între 17 şi 19 ani şi sunt cercetaţi în libertate, urmând ca încadrarea faptei lor să fie făcută în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale de care are nevoie victima.

Sursa: gandul.info

Ce m-a șocat este faptul că cei trei indivizi sunt cercetati in STARE DE LIBERTEATE pentru ca bineînteles nu reprezinta pericol social.

Edited by Dau
Link to comment

tara de *********;

...nu reprezinta pericol public... iti vine sa-ti iei campii...

ne mai mira oare?

oricum, sa-i uram insanatosire grabnica colegului.

Link to comment
  • Moderator

Sunt tare curios de ce colegii nostri de la investigatii criminale din Arad nu i-au retinut macar pentru 24 de ore? Daca nici macar intr-o astfel de situatie in care pericolul social este evident, atunci cand oare vor reusi sa convinga un procuror ca niste infractori merita o propunere de arestare catre instanta?

Nu suntem uniti deloc si a disparut absolut de tot spiritul unitatii de breasla ...

Nu vreau sa fac prea multe supozitii, intrucat nu am date concrete si nu ar fi deloc corect din partea mea, dar de la distanta si din afara, impresia nu este deloc buna. Daca nici cand e vorba despre unul dintre noi, nu suntem in stare sa convingem un procuror ... atunci ce pretentii mai putem avea in celelalte cazuri !?

Cred ca se impunea macar sa fie retinuti pentru 24 de ore, chiar daca instanta ulterior nu era de acord cu o arestare preventiva pt 29 de zile ...

Link to comment

Unul din cei doi agresori ai colegului nostru a fost reţinut pentru 24 de ore. Probabil va fi şi celălalt reţinut după ce va ieşi din spitalul unde se află internat chipurile, Dumnezeu ştie pentru ce închipuiri de leziuni. Să aşteptăm să vedem ce se întâmplă şi să nu mai dăm crezare ştirilor din mass-media care cunoaştem cu toţii că nu prezintă întotdeauna adevărul

Link to comment

Se pare că agresorii sunt cercetaţi pentru tentativă de omor. Colegului nostru i s-a eliberat certificatul medico-legal din care a reieşit că necesită 50 de zile de îngrijiri medicale iar doctorii au concluzionat că viaţa i-a fost pusă în pericol. Cel de-al doilea agresor se află la spital sub pază iar după ce medicii vor stabili externarea va fi reţinut şi acesta pentru comiterea aceleiaşi infracţiuni. În fotografie unul din cei doi "luptători". :doh: eduard stubert. Probabil va deveni şi acesta un client fidel la topicul "PRIETENII POLIŢIEI".

post-335-090502900 1314034567_thumb.jpg

Edited by copman
Link to comment

De ce va mira? Si sportivul de K1 care a bagat in coma un DJ din Tulcea , a fost eliberat din arest pe motiv ca nu prezinta pericol social! De aici trageti si voi concluziile!

Link to comment

Sunt reţinuţi toţi trei şi vor fi prezentaţi cu propunere de arestare. Colegul a ieşit din comă dar are două leziuni pe creier. S-ar putea să intre în operaţie. Am să vă ţin la curent în momentul în care mai aflu ceva. Până atunci să-i ţinem pumnii strânşi colegului nostru şi să sperăm într-o revenire.

Link to comment

Sa speram ca nu va avea probleme in viitor, desi imi este greu sa cred lucru asta din moment ce are doua leziuni pe creier.

Ii tinem pumnii si cine este la curent sa ne informeze si pe noi.

Link to comment

Sa-i ajute Dumnezeu colegului nostru sa se insanatoseasca cat mai repede, iar cei vinovati sa infunde puscaria, caci acolo le este locul!

Link to comment
  • Moderator

Ma bucur sa aud astfel de vesti!

As fi ramas cu un gust amar, daca nu ar fi fost retinuti si macar pentru 24 de ore. Macar sa ia gustul ...

Din punctul meu de vedere in astfel de situatii, cand este vorba de unul de-al nostru, trebuie chiar si "fortata mana" procurorilor, bineinteles fara a se depasi unele limite, pentru ca e absolut normal sa fim uniti, sa tinem aproape unii de altii. Chiar daca suntem acuzati de subiectivism, nu este nicio tragedie, suntem oameni si noi, nu putem judeca totul numai la rece si este de inteles o astfel de reactie din partea colegilor de catre oamenii cerebrali.

Mult mai ingrijorator si alarmant ar fi daca nu ar aparea si o doza de subiectivism in analiza unor astfel de situatii din partea noastra, cand unul dintre noi are de suferit, pentru ca nu e nimic imoral sau nefiresc in existenta sau aparitia subiectivismului cand este este vorba de unul de-al tau. Iar opinia publica ar trebui sa inteleaga acest lucru, nu sa-l condamne, intrucat este ceva firesc.

Ii doresc insanatosire grabnica colegului nostru!

Link to comment

Îmi pare rău să aud că încă un coleg a devenit erou fără voia lui și a plătit pentru simțul său civic.

Cât privește reținereape 24 ore aceasta nu poate efectuată decât în cazul în care este începută urmărirea penală în cauyă, în caz contrar procurorul îți poate respinge propunerea de ÎUP, condiții în care reținerea devine nelegală. Orice dosar penal se discută cu procurorul de supraveghere, ca și în acest caz, care probabil a așteptat concluziile medicului legist pentru a face încadrarea juridică. Cred că acesta a fost motivul pentru care inițial nu au fost reținuți cei trei agresori. Să sperăm că aceștia vor primi ceea ce merită și cât merită în acest caz.

Însănătoșire grabnică colegului nostru și așteptăm vești cât mai bune și cât mai repede despre acesta. :emo-yessir:

Link to comment

"Colegul nostru a acţionat conform statutului poliţistului şi a dispoziţiilor noastre, adică a respectat obligaţia să intervină chiar şi în timpul liber. Poliţistul nu a intervenit fizic, ci doar verbal, însă a fost bătut de trei tineri, despre care ulterior s-a constatat că sunt sportivi de performanţă, membri ai unui club de kickbox"

Ce m-a șocat este faptul că cei trei indivizi sunt cercetati in STARE DE LIBERTATE pentru ca bineînteles nu reprezinta pericol social.

Ar fi multe de spus , dar suntem in zona publica........ar trebui extinse cercetarile si asupra asa zisului " club de kikbox " in realitate scoli de infractori............

Din 8 bucati 9x18 stricam doar unul in spiritul si litera art 48 din Legea 17 din 2 aprilie 1996 , iar restul conform aceleiasi legi art 47 litera g ........ Perfect legal .

Link to comment

Ce comentariu are la una din poze, dat de o cocalară :

:x:X:X:X:X:X Joaca-te cu mintea lor,

Sa uite cum ii cheama, cine sunt si ce vor…

Toaca-i marunt, mic de tot, compot…

Fa-le cea mai tare groapa, tare, tare de tot…

Pfft. Ce oameni.

Link to comment

Ca si ''update'', va pot spune ca incadrarea juridica s-a facut, este vorba de tentativa de omor deoarece viata politistului i-a fost pusa in pericol in urma leziunilor suferite iar zilele de ingrijiri medicale sunt de peste 50, potrivit legistilor.

Link to comment

Doi dintre cei trei au primit mandat iar al treilea, viermele de Stuber Eduard, este internat chipurile la spital la Timisoara, pe acelasi etaj cu colegul nostru iar azi de dimineata am inteles ca se plimba pe holul spitalului in timp ce colegul nostru este in stare foarte grava putand doar sa tina ochii deschisi pentru cateva secunde iar apoi ramane inconstient! :angry:

Link to comment
  • Member

COMUNICAT

Biroul de informare publică şi relaţii cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

În continuarea cercetărilor având ca obiect agresarea de către trei persoane a unui poliţist, petrecută în noaptea de 20/21.08.2011, într-un local din municipiul Arad,

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad au dispus prin ordonanţa din data de 23.08.2011, măsura preventivă a obligării de a nu părăsi localitatea faţă de doi dintre învinuiţi, respectiv faţă de cel minor şi faţă de unul dintre învinuiţii majori, pe o durată de 30 zile. Faţă de cel de-al treilea învinuit major urmează să se dispună măsurile procesuale, ce vor fi analizate după externarea acestuia din spital. Din probele administrate a rezultat că cel în cauză, se află în prezent internat, întrucât la rândul său, a fost victima unei agresiuni, în împrejurări diferite de faptele prezentei cauze şi care se află în curs de cercetare.

Precizăm că, în cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor, constând în agresare unui poliţist care se afla, ca invitat, la o nuntă şi care a intervenit pentru aplanarea conflictului spontan dintre mai multe persoane, moment în care cei trei implicaţi în conflict, i-au aplicat numeroase lovituri, cauzându-i fractură de piramidă nazală. Starea părţii vătămate s-a agravat progresiv, astfel încât a fost internat de urgenţă în comă. În prezent, se află internat în Secţia de terapie intensivă a Spitalului Municipal Timişoara, iar potrivit raportului medico-legal care a fost comunicat în cursul de ieri procurorilor, persoana vătămată necesită pentru vindecare peste 50 zile de îngrijiri medicale, iar viaţa sa a fost pusă în pericol.

Cercetările sunt în curs, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor de fapt şi răspunderii judiciare în raport cu fiecare persoană în parte.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.