Jump to content

Liviu Vasilescu - Noul director general al D.G.A.


BogdanAlx
 Share

Recommended Posts

  • Membru

Chestorul Liviu Vasilescu a fost numit, joi, la conducerea Direcției Generale Anticorupție, de către ministrul de Interne, Lucian Bode. Postul era vacant din august 2020, când a fost eliberat din funcție Cătălin Ioniță, pentru că nu mai deţinea autorizaţie de acces la informaţii clasificate de la Oficiul Registrul Naţional al Informaţiilor Secrete de Stat (ORNISS).

Liviu Vasilescu a condus Poliția Română din august 2019 până în septembrie 2020, când a demisionat, după imaginile cu întâlnirea dintre șefii Poliției și membri ai clanului Duduianu, care a avut loc în noaptea dinaintea înmormântării lui Emi Pian.

După demisia lui Liviu Vasilescu, la conducerea Poliției Române a fost împuternicit adjunctul său de atunci, Eduard Mirițescu.

Liviu Vasilescu a condus Poliția Română din august 2019 până în septembrie 2020, funcție în care a fost numit după ce Ioan Buda a fost demis în urma cazului Caracal.

Anterior, el a fost director al Direcţiei Operaţiuni Speciale și director al Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

sursa: https://www.gandul.ro/actualitate/liviu-vasilescu-fostul-sef-al-politiei-romane-numit-la-conducerea-directiei-generale-anticoruptie-19636731#live_close

Edited by BogdanAlx
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.