Jump to content
POLITISTI.ro

Liviu Vasilescu - Noul director general al D.G.A.


Recommended Posts

  • Member

Chestorul Liviu Vasilescu a fost numit, joi, la conducerea Direcției Generale Anticorupție, de către ministrul de Interne, Lucian Bode. Postul era vacant din august 2020, când a fost eliberat din funcție Cătălin Ioniță, pentru că nu mai deţinea autorizaţie de acces la informaţii clasificate de la Oficiul Registrul Naţional al Informaţiilor Secrete de Stat (ORNISS).

Liviu Vasilescu a condus Poliția Română din august 2019 până în septembrie 2020, când a demisionat, după imaginile cu întâlnirea dintre șefii Poliției și membri ai clanului Duduianu, care a avut loc în noaptea dinaintea înmormântării lui Emi Pian.

După demisia lui Liviu Vasilescu, la conducerea Poliției Române a fost împuternicit adjunctul său de atunci, Eduard Mirițescu.

Liviu Vasilescu a condus Poliția Română din august 2019 până în septembrie 2020, funcție în care a fost numit după ce Ioan Buda a fost demis în urma cazului Caracal.

Anterior, el a fost director al Direcţiei Operaţiuni Speciale și director al Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

sursa: https://www.gandul.ro/actualitate/liviu-vasilescu-fostul-sef-al-politiei-romane-numit-la-conducerea-directiei-generale-anticoruptie-19636731#live_close

Edited by BogdanAlx
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.