Jump to content
POLITISTI.ro

“Liderul” unei grupări infracţionale, suspect de trafic de canabis, prins în flagrant


NewsBot

Recommended Posts

Flagrant: un bărbat de 33 de ani, considerat a fi liderul unei reţele infracţionale specializată în trafic de droguri de risc, a fost reţinut.

Percheziţii: Poliţiştii antidorg din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti au descoperit un laborator amenajat de producere şi preparare a canabisului la locuinţa suspectului.

Detalii: Flux de stiri MAI

Link to comment
  • Moderator

Timp de aproximativ două luni, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti –Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.- Structura Centrală, au desfaşurat investigaţii, reuşind probarea activităţii infracţionale a unui suspect de trafic de de canabis, considerat liderul unei grupări infracţionale, care acţiona pe raza Capitalei.

La data de 18 august a.c.,poliţiştii antidrog l-au prins în flagrant pe cel în cauză, identificat ca fiind R.G., de 33 de ani, domiciliat în municipiul Focşani, judeţul Vrancea, în timp ce vindea unei persoane aproximativ două grame de canabis, cu suma de 100 de lei.

Ulterior, în baza autorizaţiei obţinute de la Tribunalul Bucureşti, poliţiştii antidrog au desfăşurat o percheziţie la reşedinţa suspectului din Capitală. Aici a fost descoperit un laborator funcţional amenajat de producere şi preparare a canabisului.

De la percheziţie au fost ridicate, pentru cercetări, aproximativ 4,5 kilograme de masă vegetală uscată şi verde din plante de canabis, patru telefoane mobile şi patru cartele SIM.

Suspectul a fost condus la sediul D.I.I.C.O.T.- Structura Centrală, pentru audieri, iar procurorul de caz a emis pe numele său ordonanţă de reţinere, pentru săvârşirea infracţiunilor de cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, oferirea şi punerea în vânzare a drogurilor de risc, fapta prevăzută şi pedepsită de art. 3, alin. 1, din Legea nr. 143/2000 privind combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri.

Poliţiştii B.C.C.O. Bucureşti- Serviciul Antidrog continuă activitătile specifice în cauză.

Sursa: IGPR

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.