Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Buna ziua, imi doresc sa urmez o cariera ca ofiter de informatii si vreau sa ma documentez inainte sa fac acest pas, si inspre ce institutie(pentru ca mai multe incadreaza ofiteri de informatii, fiecare cu atributii si responsabilitati diferite). 

Intrebarea mea este, in linii mari, ce face un ofiter operativ de informatii incadrat in DOS sau unul incadrat in DGPI. Care este munca lui propriu-zisa? Multumesc frumos.

Modificat de laurbalaur
  • Membru
Publicat

Dupa ce vei lua examenul la una dintre scolile de politie vei afla cu siguranta. Succes la invatat!

Publicat
2 hours ago, Cristi said:

Dupa ce vei lua examenul la una dintre scolile de politie vei afla cu siguranta. Succes la invatat!

Singura problema ar fi ca odata intrat mai greu de dat inapoi, dar mersi pentru vorbele bune.

• Membru
Publicat

Daca ai indoieli privind urmarea unei cariere in Politie, poate e mai bine sa te indrepti spre alte domenii. Este o meserie de vocatie, cu multe privatiuni pe care trebuie sa ti le asumi, nu doar un job 08-16. Un politist este politist 24 din 24, fie ca vrea, fie ca nu vrea. 

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.