Jump to content
POLITISTI.ro

Scanare documente cu telefonul

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

Au trecut vremurile când era nevoie de un scanner dedicat pentru documente, în prezent putem scana rapid cu telefonul orice material tipărit folosind camera foto încorporată a telefonului mobil.
iphone-notes-scan-document.jpgExistă numeroase aplicaţii care facilitează acest proces. Spre exemplu, pe iPhone, însă, nu ai nevoie de niciuna, poţi folosi aplicaţia Notiţe pentru a scana documente.
Deschideţi Notiţe şi selectaţi o notiţă sau creeaţi o notiţă nouă.
Selectaţi butonul Cameră , apoi "Scanare documente".
Puneţi documentul în dreptul camerei.
Dacă dispozitivul este în modul Automat, documentul va fi scanat automat. Dacă trebuie să captaţi manual o scanare, atingeţi butonul rotund sau unul dintre butoanele pentru volum. Apoi trageţi colţurile pentru a potrivi scanarea în pagină, iar la final selectaţi "Păstraţi scanarea".
Salvaţi sau adăugaţi pagini scante suplimentar la document.

Voi ce funcţii ori aplicaţii folosiţi?

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

Recomand cu încredere CamScan ptr aplicația Android.

Poti face cu suces orice scanare a documentelor. 

• Membru
Publicat

Scanner for me pe iOS. Dar acum ca am aflat ca poti scana si cu Notite, nu-l mai folosesc 🙂

• 2 luni mai târziu...
Publicat

Pe iOS am folosit Adobe Scan. Nu știam că merge și cu Notițe. 

• Moderator
Publicat

Pe iPhone, nicio altă aplicaţie nu scanează mai calitativ ca funcţia nativă din Notiţe. 🤙

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.