Jump to content
POLITISTI.ro

Invitata la sectie dupa o cearta in cuplu.

Postare recomandată

Publicat

Buna,sunt o fata in varsta de 23 de ani iar acum cateva zile la ora 6 dimineata ,in timp ce ma certam destul de urat cu partenerul meu,mi-au batut la usa 4 agenti de politie. Acestia au fost chemati de unul dintre vecini pentru ca a fost deranjat de zgomot . Domnii politisti ne-au legitimat pe amandoi iar dupa ce m-au vazut pe mine coplesita si plina de lacrimi au inceput sa ceara informatii despre ce se intampla defapt intre mine si partenerul meu ,care este motivul ceartei si daca am fost sau nu agresata. Am raspuns la toate intrebarile mentionand ca nu am fost agresata  dar cu toate acestea am fost invitata atat eu cat si partenerul meu la sectie  in ziua x la ora y pentru ca domnul politist“vrea sa discute cu amandoi”..Poate cineva sa imi spuna ce urmeaza sa se intample?este posibil sa primesc amenda? Nu am avut niciodata astfel de probleme si sunt putin speriata.

• Membru activ
Publicat

Cel mai bine este sa te duci la ora si ziua indicate. Altfel, poti lua amenda.

Probabil polițistul vrea sa se lămurească in legatura cu ceea ce s-a întâmplat atunci.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.