Jump to content
POLITISTI.ro

Invitaţie conferinţă de presă


NewsBot

Recommended Posts

Astăzi, 18 august a.c., ora 13.00, ministrul Constantin Traian Igaş şi reprezentanţi ai conducerii M.A.I. vor susţine o conferinţă de presă pe teme de actualitate.

Detalii: Flux de stiri MAI

Link to comment
  • 3 months later...

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, va susţine astăzi, 25 noiembrie a.c., începând cu ora 16.30, o conferinţă de presă la Sala de briefing a M.A.I.

Detalii: Flux de stiri MAI

Link to comment
  • Moderator

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, a declarat azi, într-o conferinţă de presă, că bugetul ministerului pentru anul următor este de 5,889 de miliarde de lei, echivalentul a 1,2% din PIB, mai mic decât cel acordat în 2011, însă suficient pentru acoperirea cheltuielilor.

Igaş a explicat că suma acordată MAI din bugetul de stat pentru 2012 asigură continuarea proiectelor europene, dar şi plata salariilor personalului, a indemnizaţiilor pentru creşterea copiilor, a contribuţiilor internaţionale, a sumelor pentru azil, dar şi onorarea contractelor de leasing pentru unele investiţii în laboratoare ale poliţiei, spre exemplu, sau consolidarea unor sedii ale poliţiei.

Comparativ cu 2011, când bugetul ministerului s-a ridicat la 1,51% din PIB, respectiv 1,96 miliarde de euro, cel pentru anul 2012 este mai mic, în contextul restructurărilor din Minister, a explicat Igaş.

De asemenea, în ianuarie urmează să fie încadraţi în structurile Ministerului Administraţiei şi Internelor 1.600 absolvenţii de anul acesta ai şcolilor de subofiţeri şi ofiţeri subordonate MAI, din totalul de 2.850 de absolvenţi. Restul vor fi încadraţi în funcţie de vacantarea unor locuri, a precizat ministrul Internelor.

sursa: Mediafax.

Link to comment
  • 9 months later...

Conferință de presă înființare Poliție Rurală

Miercuri, 29 august a.c., începând cu ora 11.00, ministrul Administraţiei şi Internelor, Mircea Duşa, alături de Inspectorul General al Inspectoratului General al Poliţiei Române, chestor principal de poliţie Petre Tobă, va susține la sediul M.A.I. o conferință de presă având ca temă înființarea Poliției Rurale.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.