Jump to content
POLITISTI.ro

Voluntariat pe domeniul psihologiei judiciare


Cristina99

Recommended Posts

Buna ziua, sunt studenta in anul 3 la facultatea de psihologie si as vrea sa ma indrept in domeniul psihologiei judiciare, este posibil sa iau parte la voluntariat in cadrul politiei, ceva care sa se lege cu partea de juridica avand in vedere ca aceasta ar fi latura pe care as dori sa merg mai departe? Voluntariatul este strict pentru dezvoltarea mea personala, pentru a invata mai multe lucruri in acest domeniu. 

Link to comment
  • Moderator

Legea 78 din 24 iunie 2014 privind reglementarea activităţilor de voluntariat în România, a eliminat voluntariatul din domeniul de activitate al Poliţiei Române. Altfel spus, în cadrul Poliţiei Română nu mai pot fi desfăşurate activități de voluntariat. 
Oricum, e bine pentru tine să ştii că acest aşa-zis domeniu al "psihologiei judiciare" în realitate nu este deloc aşa cum cel mai probabil îţi imaginezi tu. Realitatea nu are absolut nicio legătură cu imaginea prezentată în mod fabulos şi nerealist de filme şi mass-media. 
 

  • Upvote 1
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.