Jump to content
POLITISTI.ro

Drepturile băneşti pentru deplasare în interesul serviciului

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua!

In cazul in care misiunea depaseste 24 de ore conform ordinului de serviciu, care sunt drepturile banesti cuvenite si unde sunt prevazute?

Va multumesc!

• Marius a modificat titlul în Drepturile băneşti pentru deplasare în interesul serviciului
  • Moderator
Publicat

H.G. 1860/2006 - drepturi băneşti pe perioada delegării, detaşării, deplasării.

Sper să-ţi fie de folos!

Publicat

Multumesc!

Misiunea a fost efectuata fara asigurarea cazarii si fara cazare la un operator economic autorizat. Aici e specificat doar in cazul delegarii o compensare de 45 de lei pe noapte.

• 2 ani mai târziu...
Publicat

Bun gasit!

Particip la un curs de pregatire care se desfasoara in alta localitate. De la localitatea de domiciliu si pana la localitatea unde este organizat cursul sunt aprox. 700 km, distanta parcursa in aprox. 11 ore. 

Intrucat cursul a inceput in ziua de luni, am efectuat deplasarea duminica, fiind dat si in DZ pentru ziua de deplasare, motiv pentru care am solicitat conducerii unitatii sa ma ponteze pentru cele 11 ore de deplasare. Raportul nu mi-a fost aprobat (momentan). Stiu ca mai demult au fost niste discutii (cred ca exista chiar si un ordin / dispozitie in acest sens) si s-a stabilit ca timpul de deplasare de la domiciliu la locul de munca sa fie considerat ca fiind ”in timpul serviciului”. Aveti idee despre ce act / ordin / dispozitie este vorba? Multumesc!

• Membru
Publicat
On 06.10.2023 at 15:44, gaskoe a scris:

s-a stabilit ca timpul de deplasare de la domiciliu la locul de munca sa fie considerat ca fiind ”in timpul serviciului”

In cazul normelor pe SSM, nu pontarea pana la locul unde se tine un curs. 
Daca pleci cu trenul si face mai multe ore ceri 2 zile libere? Eventual platite. 

Publicat

Bun, si daca pe perioada deplasarii cad pe o scara si imi rup piciorul, sau imi da unul cu cutitul in spate, sau cu un bolovan in cap, sau are loc un accident rutier / feroviar etc... ce se cheama ca este? Ce cautam eu, lucratorul X, in data de..., la Cucuietii din Deal? In DZ scrie ca in data respectiva, lucratorul X se deplaseaza de la localitatea A in localitatea B. 

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.