Jump to content
POLITISTI.ro

Demisie fortata din IPJ Cluj

donpedro

Recommended Posts

I s-a aprobat la cineva raportul de suspendare?Mie nu.Mai mult conducerea ipj cluj mi-a zis sa-mi dau demisia daca nu-mi convine.Am facut doua rapoarte documentate , la avocat.Nici ca le-a pasat, au raspuns ca au nevoie de oameni, si punct.Efectiv i doare in [cenzurat] de agenti si de oricine are o problema..Ei huzuresc in bani si putere iar restul nu mai conteaza.Credeti ca o sa castig in instanta dreptul de a ma suspenda din funcie,?Vreau sa le cer daune .Sunt jegosi.Fratilor nu-i schimbam odata, oricum...le vine randul.Mi-am dat si demisia fortat de ei, dar oricum o sa le sara pernele de sub fund.Umflatii naibii.

Clujul este si va ramine un inspectorat bine condus si coordonat ori ce ai vrea tu sa spui. Stiu ca ai un mare motiv de suparara dar cu jignirile nu rezolvi nimic Poate ca si acesta este un motiv pentru care nu prea te-au luat in serios :hmmmt:

• Downvote 3

• Moderator

Nu stiu cat de bine e condus Inspectoratul de Politie din Cluj, dar nu e primul caz:

iar asta ridica cateva semne de intrebare.

Da, cu siguranta nu l-au luat in serios ca a intrat in biroul saracilor manageri-conducatori-zei cu un picior in pamant si altul in cer, injurand :)

xtrem, probabil lucrezi la ipj in oras, si iti place locul caldut.cu siguranta nu am mers la ei ca un fraier.am mers , am vorbit civilizat cu un limbaj elevat si cu argumente demne de pledat la Haga.Nu degeaba am terminat facultatea de drept la Babes,,scoala de politie, master crimininalistica.si ce folos.asa ca nu mai zice tu ca e bine organizat si ca ei fac totul pentru amaratul de politist , fara relatii si alte cele.am stat acolo si am vazut.i doare fix in [cenzurat].iar daca te identifici cu ei...macar taci.in fine...ce-i a celor care isi bat joc de tara asta e pus deoparte.eu respir liber si asta conteaza.fratilor....va doresc numai bine, iar daca aveti sange in instalatie, infruntati-i, pentru ca se poate, si nimeni nu e mai presus de lege desi acum ei cred ca lumea e a lor, eu am facut asta sunt cu demnitatea curata......iar peste partea cu linsul in [cenzurat]....slava Domnului am scapat, aviz amatorilor.pana una alta ascultati parov stelar lost in amsterdam:Pasta fac acum:)

Edited by donpedro
  • Upvote 1

• 2 weeks later...

Daca ai facut prostia si ti-ai dat demisia nu vei castiga in instanta.

Demisia este ceva unilateral , as vrea sa vad cum o sa demonstrezi ca,,te-au fortat" in instanta.

Despre Amsterdam numai de bine, cand ajungi la statuie in piata sa faci la dreapta spre districtul rosu..

Multa sanatate. :emo-yessir:

Am sa te dezamagesc dar asta e...Conform legii seful de inspectorat iti poate respinge cererea de aprobare a suspendarii, pe motiv din lipsa de personal. E perfect legal si numai el poate decide. Cu toate ca conform legii noi ne putem suspenda de la 1 luna la 3 ani, pe motive intemiate. Ca sa poti face ceva cere un raspuns scris de la seful tau si cu el il poti da in judecata pentru abuz de drept asta in cazul in care a mai aprobat la cereva din acelasi inspectorat si tie nu...Legea nu tine cu noi. Dar iti poti lua 2-3 luni de concediu fara plata. Asta ai incercat?

Daca ti-ai depus demia nu mai ai ce face, odata ce ai semnat...Poti merge si la Haga nu rezolvi nimik...Trebuia sa astepti sa te dea ei afara, apoi de la 01.01.2012 cica o sa fie obligati prin lege sa ne aprobe suspndarea daca se aproba noua lege 360

Si mergi ierarhic ca sa ai castig de cauza. Lasa instanta ca ultima solutie.

Apropo ce mtive ai invocat in raport si ce ce documente justificative ai depus?

Ok, nu vreau sa supar pe nimeni care totusi a luat in serios acest topic., insa imi pare rau sa vad ca acel sentiment de asuprire, de frica, de resemnare fata de politica de cacat pe care o practica in continuare conducerea din sistem.Clar ca are la baza aceleasi cercuri imputite de ani si ani, si o sa se perinde la fel ca si anotimpurile.La Haga nu o sa ajung pentru ca nu e nevoie, o sa-i fac praf aici in tara cu tot cu implicatiile lor.Greseala [cenzurat] astora este ca nu vad mai departe de gusa, am sa-i bat cu armele lor.Nu o sa pot e sa schimb pe x si y, dar o sa-i usurez de un miliard doua, o sa-mi dea salariul pe o anumita periada si o sa-mi aprobe suspendare de la o dat anume.Io am inteles ca demisia este unilaterala, am inteles si ca seful [cenzurat], poate sa invoce lipsa de personal etc.Dar un lucru trebuie sa inteleaga si ei si noi si toti romanii carora le mai pasa de viata lor de aspiratiile lor.dA POATE SA INVOCE ASTA...INSA NU ASA CUM VOR MUSCHII LOR, PAI NU SUNTEM [cenzurat] NU?pAI HAI SA CORELAM CU SITUATIA PE CARE4 AU CREAT-O, CU MANAGEMENTUL PROST CARE A DUS LA ACESTE CRERERI.pPai daca pe mine ma pune in imposibilitate de a trai, imi creaza toate conditiile sa nu imi mai pot face treaba la munca sa fiu pasibil de un incident, sa ma umilesc in societate, sa imi distrug relatiile cu familia prieteni etc.Pai o luam pe fiecare uin parte si o asociem cu ei.Toate sunt din cauza lor.Ai taiat norma pe o luna, ca tu esti [cenzurat] si asa ai vrut, ok....dar mie mi s-au decalat multe.ratele intarzie , penalitatile vin, nu mananc acum desi as fi putut, ma imprumut, de aici se nasc alte situatii si toate astea la o singura modificare haotica a managementului structurii vietii.Pi seful sau cine [cenzurat] are ultimul cuvant nu trebuie sa analizeze cererile alea, sa vada nu cumva dau raspunsuri aiurea, invocand un [cenzurat] de amendament sau ce [cenzurat] ii ala prin care poate accepta sau refuza?Pai vezi [cenzurat], poate incalci drepturile omului, dreptul la viata, la familie sunt multe. [cenzurat] poate incalci constitutia romaniei.Da nu radeti stiu,,,,au incalcatu si altii.Ei nu e chiar asa simplu.

Ok, sa revenim la ale noastre.TRei cereri trei raspunsuri.Primul raspuns [cenzurat].Cererea ta nu se aproba.Ok i-am lasat in pace mi-am dat seama ca sunt [cenzurat] si nu am zis nimic.A doua cerere ,,,motivati fratilor,, raspuns [cenzurat].trecem printr-o periada grea, [cenzurat], avem nevoie de oameni [cenzurat].ei dadeau afara dar au nevoiie de oameni. [cenzurat] avocat desi cred ca e paradox i respect, ar putea demonstra idiotenia si nelegalitatea unor asemenea raspunsuri, total contradictorii cu normele de drept ce trebuie respectate.Zice clar in statut respecti ordinul bossului daca e legal.adica fa ce zice poa nu ce face, ceva de genul.Cererea trei....redactata de avocati, da la plural si consilieri juridici.Am calculat fiecare situatie generata dupa taierea salariilor, reducerea normei.Clar...pasibili de hai sa niu zic puscarie dar despagubiri da.le-am adunat [cenzurat] chgirie rata, telfon, mancare, srict elementar pt decenta.Rezultatu?Eram un vrajitor...traiam cu minus 600 de lei.pai stai un pic am luat articol cu articol di statut, constitutie, drepturile omului, muncii mai mulkte si le-am legat de situatioa exacta a mea.Acuma ori esti prea smecher [cenzurat] si ca io iau ce decizie vreau, [cenzurat], ori esti masochist pt. ca stii ca o sa vina durerea, ori stii ca nu plateste persoana ci bugetul tuturor colegilor.Am sa-i fac.Ori ceva trebuie sa intelegeti...masa lor scaunele ,lor tapitate, in toata tara,,,nu sunt ale lor de la masa.sunt a le mele, ale tale, a tuturor.toata lumea zice ,,,ioi ai fost la sefu , pe cvorul rosu, ioi ce o zis,,, [cenzurat].cu ce e mai presus fata de tine altul.un sef are o functie ..da ...e functionar la sat ca mine ca tine, Da nu frate daca nu [cenzurat] cineva nu se poate.Si durerea mare e ca sunt multi ciudat din astia [cenzurat].Ok.A ti sezizat scarb pe care o am , stiu.Ce e frumos in Romania ..totusi e faptul ca poti demonstra orice.Credeti-ma ca am sa-i demontez simplu si distractiv.Am norocul ca sunt atat de imbuibati de sentimentul de putere incat nu vad ca le e putreda viata, iar ce-i asteapta...pe langa un ulcer de la atata carne si un diabet eventual, o viata trista in dizgratie, sau una fara sex ioi ce-mi place, si o sa traiasca din mila altora.Simt ca vine o alta generatie, frumoasa, profesionista, cu niste uniforme americane...da ce e?daca aia sunt buni sunt buni.simt ca o s a se schimbe.e naspa ca o sa fie sacrificii, dar au mai fost asa c nu o sa fie prim data.

Gata cu filosofia.I-am dat in judecata.Am niste baieti destepti ce cunosc meserie,.la o simpla evaluare a dosarului, presa sau televiziunea nu o sa ie o soluti.se rezolva pe calea fireasca.am sa va anunt cu rezultate.recunosc uneori sunt un ipocrit, dar nu imi pasa..de ce zic asata ...pentru ca va salut din paris...iae 2000 pe luna imi ajung [cenzurat].va doresc noroc sanatate la familii, si..parerea mea...care simtiti ca vreti altceva de la viata nu v o irositi.nu va uitatoi dupa gramatica [cenzurat], am scris repede si impulsiv.ideea conteaza.va salut.

Edited by Administrator
  • Downvote 4

Eu zic sa cenzurezi ultima parte totusi. Mai sunt si doamne si domnisoare pe forum si mai presus de asta ne citesc si cei din afara sistemului.

si inca ceva...sunt atat de ,,dusi,, incat au semnat frumos demisia cu toate ca am scris pe ea motivele, toate inclusiv raspunsurile lor, ori aia nu e fortare?.E bine colega...stai calm, care nu mai ai incredere, no ofense, dar crede-ma, le-am gandit pe toate.Mi-au venit [cenzurat] toate, nici nu si-au seama .Am scris si sus..i fac cu armele lor.pana una alta sa nu iertati pe nimeni nici pe mama voastra care conduce beat.mor atatia, numai in ultimele zile am vazut cateva ingrozitoare.

Edited by Administrator

Pentru DonPedro,

Sincer iti inteleg supararea, dar in postarea ta , atat de mult ti-ai bagat si scos ,,penisul,, (academic vorbind) de banuiesc ca ai facut rani de la atata dute-vino . Demonstreaza-le fostilor sefi ca ai cap (neuroni ) si nu penis. Ca sa lucrezi in politie in primul rand trebuie sa iti mearga bibilica, celalalt organ este un accesoriu pe care il folosesti in viata personala si mai putin in profesie . Spui ca sefii sunt frustrati sexual, dar la limbajul tau destul de obscen ( si crede-ma nu sunt pudic, lucrez la investigatii criminale si cunosc limbajul ) denota ca tu esti frustrat, dar banuiesc ca profesional si nu alceva.

Fara suparare, cu atitudinea din postarea ta, nu rezolvi aboslut nimic, singura cale este instanta si te asigur ca mediul magistratilor-avocatilor , este unul destul de sensibil si pervers , care nu accepta limbajul vulgar.. de la usa cortului.

Te asigur ca intentia mea nu a fost de dojana, ci mai degraba o recomandare colegiala.

Toate cele bune si succes in demersurile tale juridice.

• Upvote 2

ok apreciez ce ai zis.ce vrei sa fac...daca ma dezgusta.e o discutie intre noi.asta este.bine din respect pentru voi am sa folososesc un limbaj mai cizelat, insa stai relax, nu sunt frustrat de nici un fel, insa faptul ca am scris sa vada si aia care se simt ma face sa ma simt bine.insa lasand [cenzurat] si expresie, cenzura,vulgar sau obscen, trebuia sa reiasa o idee, s-o prindeti si voi asa presarata cu limbaj romanesc cum e.crede-ma limbajul folosit ar trebui sa fie singura ta grija.inca o data, am inteles dar greata care o simt eu o simt multi.consider-o ca pe o descarcare.noroc fratioare.

Edited by Administrator