Jump to content
POLITISTI.ro

Vânzare autoturism cumpărat recent


77vnt

Recommended Posts

Bună ziua, am achiziționat acum o săptămână o mașină și din păcate nu este pe măsura așteptărilor mele. Am făcut actele de vânzare cumpărare cu proprietarul respectiv, am înregistrat-o la primărie și urmează să o transcriu, este deja înmatriculată pe România. Întrebarea mea este, pot să o vând? Sau trebuie să aștept să o înmatriculez prima oară? 

Multumesc. 

Link to comment
  • Marius changed the title to Vânzare autoturism cumpărat recent
  • 1 year later...

Bună ziua sunt noua aici și as dorii informații sigure de la persoanele care au trecut prin ce am trecut eu  aproximativ acum 2 ani am cumpărat o masina din Olanda și am venit cu ea pe roți am apelat la un birou de făcut actele pentru masina când am ajuns cu mașina în România am scos primul rand de numere roșii am circulat cu mașina am fost la ITP și am fost ok.Dupa doua zile mi sa stricat motorul și nu am mai finalizat actele pentru înregistrarea definitiva acum cum pot sa o vand ce acte imi trebuie tin sa menționez ca nu mi sa dat actul de vanzare cumparare din Olanda întrebarea mea este unde pot sa o vand și ce acte trebuie sa am sa o pot vinde în regula fara sa am eu vreo problema ?Va mulțumesc anticipat va rog persoanele care au trecut prin asa ceva sa îmi răspundă 

Link to comment
  • Moderator

Poliţia Română NU mai are competenţe privind înmatriculările, radierile sau transferul de proprietate al autovehiculelor cât şi cele privind examinarea, eliberarea ori preschimbare a permiselor de conducere încă din anul 2001.
Aceste activităţi sunt în competenţa DRPCIV (Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculari Vehicule şi /sau Serviciilor Publice Comunitare), instituţii care au fost înfiinţate şi funcţionează în cadrul Prefecturilor judeţene, respectiv a mun. Bucureşti şi care nu mai au nicio legătură cu Poliţia Română.
Drept consecinţă, trebuie să vă adresaţi instituţiei respective, nu Poliţiei Române sau poliţiştilor.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.